Hopp til hovedinnhold
Kim Kardashian og Kanye West på Balenciaga-showet under Paris Fashion Week i mars 2020 (Pierre Suu/Getty)
Kim Kardashian og Kanye West på Balenciaga-showet under Paris Fashion Week i mars 2020 (Pierre Suu/Getty)

Kanye West vil ha North West bort fra TikTok – ber om hjelp

Kanye West vil ha North West bort fra TikTok.


OPPDATERT 3: Kanye West reagerer på TMZ’ vinkling på saken. Tittelen deres er «Kanye West shades Kim Kardashian over North West on TikTok». Han kaller det urettferdig.

«TMZ, BARNA MINE ER IKKE ET SPILL FOR MEG», skriver Ye.

«JEG TRENGER EN UNNSKYLDNING FOR MÅTEN DERE FORSØKTE Å VRI HISTORIEN. DERE ER IKKE EN RETTFERDIG MEDIEKILDE, DERE VELGER EN SIDE MOT FAREN.» 

Kanye, som dessverre for Twitter nå holder seg hos Instagram, deler et skjermbilde av en tweet i hans favør fra kontoen Correcting Ye Headlines. De foreslår «Kanye West wants a say on how his children are raised» som tittel på saken.

Kanye West TMZ My children are not a game instagram twitter ig tweet kim kardashian north west tiktok

(Instagram/kanyewest)


OPPDATERT 2: Ye svarer innlegget til Kim. Han anklager henne for å ha «kidnappet» datteren Chicago West på bursdagen hennes. Det var da Kanye hadde en tirade på Instagram Live. Ye sier at han ble tvunget til å ta doptest etter bursdagen fordi Kim anklaget ham for å være på dop. Ye drar inn hennes venninne og partner Tracy Romulus; markedssjefen for Kardashian West Brands. (Selskapet som inkluderer KKW Beauty og SKIMS og Kourtneys nettbutikk og «livsstilplattform» POOSH.) «Slutt å manipulere Kim til å være på denne måten», skriver Kanye til Tracy.

Kim Kardashian med Stephanie Shepherd Suganami og Tracy Romulus backstage på Saturday Night Live (Instagram/kimkardashian)

Kim Kardashian med sin tidligere assistent (og så COO) Stephanie Shepherd Suganami og Tracy Romulus backstage på Saturday Night Live i oktober 2021 (Instagram/kimkardashian)

Kanye legger også opp skjermbilde av TikTok-retningslinjer om aldersgrense.

(Instagram/kanyewest)

(Instagram/kanyewest)


OPPDATERT: Kim Kardashian tar til Instagram Stories og svarer – faktisk – Kanye West.

Nedenfor er hennes raske, relative solide clap-back, hvor hun blant annet forteller at Ye nå er på sin tredje advokat i forbindelse med skilsmissen.

«Kanyes konstante angrep på meg i intervjuer og på sosiale medier er faktisk mer sårende enn noen som helst TikTok-er North kan lage», skriver Kim. 

«Som forelderen som er hovedforsørgeren og omsorgspersonen for barna våre, gjør jeg mitt beste for å beskytte datteren vår. Samtidig som jeg lar henne uttrykke sin kreativitet i mediet hun ønsker med voksen tilsyn. Fordi det gir henne så mye lykke», fortsetter hun.

«Skilsmisse er vanskelig nok for barna våre, og Kanyes besettelse av å prøve å kontrollere og manipulere situasjonen vår så negativt og offentlig forårsaker bare ytterligere smerte for alle.» 

«Fra begynnelsen har jeg ikke ønsket annet enn et sunt og støttende foreldresamarbeid fordi det er det som er best for barna våre, og det gjør meg trist at Kanye fortsetter å gjøre det umulig hvert trinn på veien.» 

«Jeg ønsker å håndtere alle saker angående barna våre privat, og forhåpentligvis kan han endelig svare den tredje advokaten han har hatt det siste året for å løse eventuelle problemer vennskapelig», avslutter Kim. 

😬

(Instagram/kimkardashian)

(Instagram/kimkardashian)


Kim Kardashian våkner opp til et frustert Instagram-innlegg fra sin kommende eksektemann Kanye West, som igjen uttrykker sin misnøye med datterens tilstedeværelse på TikTok.

North West (født i 2013) og Kimberly har en konto sammen på den kinesiske plattformen.

Noe Ye sier at han ikke har godkjent.

Nå ønsker han råd for å få dette stanset.

north west tiktok kanye west kim kardashian-mason-disick-tiktok-live-instagram-texts

Northie og Keeks (Instagram/kimkardashian)

Ye er tilbake på caps lock når han ytrer sin frustrasjon.

«ETTERSOM DETTE ER MIN FØRSTE SKILSMISSE, TRENGER JEG Å FÅ VITE HVA JEG SKAL GJØRE MED AT DATTEREN BLIR PLASSERT PÅ TIKTOK MOT MIN VILJE?», skriver Kanye.

(Instagram/kanyewest)

Kanye West har tidligere uttrykket misnøye med at North er på TikTok.

– Det er tok ting [jeg krever], sier han i det store videointervjuet i forrige måned.

– Sikkerhetsvaktene skal ikke komme mellom meg og barna mine, og si til [Kim] at hun ikke skal la datteren min ha på leppestift på TikTok, sier Ye.

Kanye West har snakket om sitt syn på appen/nettstedet.

I 2020 annonserte han planene om å lage JesusTok; en kristen versjon av TikTok: Les mer

(Instagram/kimkardashian)

Kanye får blandet respons på innlegget. Noen er enig, andre ber ham slappe av.

«Du har rett! Kim gjør dette kun for å tjene penger på barna sine. Det er ikke riktig», kommenterer en Instagram-bruker.

«North er 8 år, la henne få ha det litt gøy, moren passer på», skriver en kvinne.

«TikTok har aldersgrense 13 år. Hva er galt med Kim Kardashian??», kommenterer en annen.

Siden oppstarten i slutten av november 2021 har TT-kontoen Kim and North fått 5,5 millioner følgere og 60 millioner likes.

Denne snutten har snart 30 millioner visninger:

Apropos TikTok:

Bekymret Mason Disick går bak ryggen på North West? Men vil bare hjelpe. 12-åringen tekster tanten sin Kim Kardashian når han ser kusinen North West på TikTok Live: Les mer

Det var bedre stemning for Ye tidligere denne uken, da han feiret bursdagen til sin nye kjæreste Julia Fox.

Kanye West er en raus kjæreste – se videoer fra festen

Nyeste saker fra 730.no

Les mer