Hopp til hovedinnhold
Kim Kardashian, Kanye West og Virgil Abloh på Louis Vuitton Menswear Spring/Summer 2019-visningen under Paris Fashion Week juni 2018 (Pascal Le Segretain/Getty)
Kim Kardashian, Kanye West og Virgil Abloh på Louis Vuitton Menswear Spring/Summer 2019-visningen under Paris Fashion Week juni 2018 (Pascal Le Segretain/Getty)

Kanye West tømmer sin Instagram, Kim Kardashian minnes Virgil Abloh

Kanye West har ennå ikke kommentert bortgangen til Virgil Abloh.

Les utdrag fra Thanksgiving-talen til Ye nedenfor.

Utenom OFF-WHITE og Louis Vuitton er navnet til designeren ofte forbundet med Kanye West, som han var venn med i over en dekade.

Virgil Abloh døde på søndag av kreft, som han ble diagnotisert med i 2019, for så å holde hemmelig.

Den tragiske nyheten kom som et sjokk for selv hans nærmeste venner.

Les også: Drake, Bella Hadid, Kendall Jenner, Offset, Kaia Gerber og flere minnes Virgil

Ye har ikke kommentert bortgangen offentlig, men i kveld slettet eller arkiverte han alle innleggene på sin Instagram.

Instagram-kontoen til Kanye West alias Ye er nå tom (Instagram/kanyewest)

Instagram-kontoen til Kanye West alias Ye er nå tom (Instagram/kanyewest)

Nå deler Kim Kardashian bilder av Virgil Abloh og skriver en siste hilsen.

«Gud gjør ikke feil. Jeg vet det, men jeg kan fortsatt ikke la være å spørre hvorfor. Hvorfor Virgil?! Hvorfor ham så snart?», skriver Kim.

«Det er rett og slett vanskelig å forstå hvorfor. Jeg har vanskelig for å forstå hvorfor så mange rene sjeler ble tatt bort så tidlig.» 

«Virgil, du var alltid så forsiktig, snill og rolig. Du fikk på en eller annen måte tid til alle», fortsetter hun.

«Vi snakket også om din superkraft av ro ofte. Du ga alltid så mye av deg selv til verdenen fordi du ville at den skulle være fetere.»

«Dette er vanskelig å bearbeide. Jeg kan ikke engang tro at jeg skriver dette… Vi vil savne deg så mye Virgil og elske deg så mye.»  

«Jeg vil også gjerne sende mye kjærlighet til hans kone Shannon. Fordi du elsket og støttet Virgil slik du gjorde, var han i stand til å gi så mye av seg selv alle andre. Så tusen takk for at du delte ham med oss slik du gjorde.» 

«Virgils arv vil leve videre for alltid gjennom Shannon, Lowe og Grey.» 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Kourtney Kardashian, Stephanie Shepherd Suganami, Kim Kardashian, Dani Michelle, Virgil Abloh

Kourtney Kardashian, Stephanie Shepherd Suganami, Kim Kardashian, Dani Michelle, Virgil Abloh (Instagram/kimkardashian)

I 2009, tre år etter at Virgil fikk sin master i arkitektur, ble han intern hos Fendi i Roma i 2009 sammen med Kanye West.

Virgil og Ye hadde i forkant truffet hverandre i en butikk i Chicago, hvor begge kommer fra. (Virgil er født i forstaden Rockford. Foreldrene er fra Ghana.)

De var i en periode uvenner, men skværet opp under visningen i Paris sommeren 2018.

Kanye West and Virgil Abloh pose after the Louis Vuitton Menswear Spring/Summer 2019 show as part of Paris Fashion Week on June 21, 2018 in Paris, France. (Photo by Bertrand Rindoff Petroff/Getty Images)

(Bertrand Rindoff Petroff/Getty)

Her klemmer de hverandre og gråter:

730.no snakker med en nordmann som pleide å få sko og klær rett fra OFF-WHITE-gründeren personlig:

Nora Krog ble kjent med Virgil Abloh via Instagram: – Jeg er sjokkert

Nora Krog (Instagram/norakrog)

Nora Krog (Instagram/norakrog)

Nedenfor er det flere som minnes Virgil.

Tyler, the Creator

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tyler, The Creator (@feliciathegoat)

Lil Uzi Vert

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goyard Life( NO STYLIST)1600 (@liluzivert)

Den Paris-baserte jordansk-rumenske skodesigneren Amina Muaddi har jobbet med Virgil i mange år.

I et innlegg skriver Amina at hun snakket med Virgil på lørdag, og at hun satt sjokkert i flere timer da hun fikk hørte om dødsfallet på søndag.

Common (som også er fra Chicago)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Common (@common)

På Thanksgiving benyttet Ye anledningen til å ta et slags oppgjør med seg selv.

Samt si til Kimberly at det ikke er henne – men han – som er årsaken til bruddet. (Noe hun kanskje ikke er helt uenig i, ettersom hun tok ut skilsmissen.)

Les noe av det firebarnsfaren sier nedenfor.

– Alt jeg tenker på hver dag er hvordan jeg får familien min sammen igjen og hvordan jeg helbreder smerten jeg har forårsaket. Jeg tar ansvar for mine handlinger – nytt ord-varsel! – feilhandlinger. Den ene tingen alle mine suksesser og fiaskoer har til felles er meg, sier Kanye West.

– Denne høsttakkefesten er jeg takknemlig for familien min kone har gitt meg. Jeg er takknemlig for livet som Gud har gitt meg. Jeg er takknemlig for din tid, oppmerksomhet og tålmodighet. I Jesu navn, Amen.

– Den eneste tingen som all min suksess og mine fiaskoer har til felles, er meg. La oss starte med A: Alkohol. Jeg ville drikke for å ta bort stresset… Å drikke påvirket helsen min og helsen til folk rundt meg. Fordi jeg allerede hadde et hår-utløsende temperament og dette bare økte det.

– Jeg endte opp i en manisk episode i 2016 og ble lagt under tunge medisiner. Siden den gang gikk jeg på og av medisinen, noe som gjorde meg mottakelig for andre episoder, som min kone og familie og fans har måttet tåle.

– Ego… Egoet mitt har en tendens til å gå over streken når det kommer til å være motiverende og underholdende til bare å være anmassende. Det finnes måter å vise tillit uten arroganse.

Kanye West og Kim Kardashian West på Versace 2019-visning (Roy Rochlin/Getty)

– Temperament… Nå vet jeg at ingen av dere noen gang ville ha forestilt dere dette, men … Noen ganger skriker jeg! Og den skrikingen kunne ha hjulpet meg med å vise alle som tvilte på meg når det kommer til musikk. Men den skrikingen hjalp meg ikke med å holde familien sammen.

– Religion … Da jeg ble frelst, gjorde det meg ikke umiddelbart til et bedre menneske. Det gjorde meg til en selvrettferdig kristen. Bland det med å være rik, berømt og veldig, veldig, veldig, veldig, veldig attraktiv, og du har en molotovcocktail klar til å bli kastet gjennom vinduet til alle som noen gang har vært uenige med meg.

– Jeg var arrogant med min Jesus, som om jeg nettopp hadde kjøpt meg en Jesus på Gucci-butikken med kontantstøtte!

– La oss ta politikken her. Gud bedre, min kone likte ikke at jeg hadde på meg den røde hatten. Som en god kone ville hun bare beskytte meg og familien vår. Jeg gjorde meg og familien vår til et mål ved å ikke samsvare med Hollywoods politiske holdning, og det var vanskelig for ekteskapet vårt.

– Så stilte jeg til presidentvalget uten skikkelige forberedelser og ingen allierte på noen av sidene. Jeg gjorde min kone flau på grunn av måten at jeg presenterte informasjon om familien vår under den ene og – takk Gud – eneste pressekonferansen. Alt faren min hadde å si etterpå var: «Skriv ned talen din neste gang, sønn.»

– F er for finans. Jeg brukte penger som en gal. Jeg mener, det er det galeste jeg har gjort og jeg har gjort mange gale ting! Som presten i hjemmet mitt må jeg passe på mine egne penger og sikre økonomien vår. Dette er USA, så folk anser ikke å stjele som å stjele. De bare avfeier det som grådighet, konsumerisme og kapitalisme. Jeg har latt folk bruke meg, jeg har hatt gigantiske følger av folk rundt meg bare for å få meg til å føle meg bra med meg selv.


Påstander om at Kris Jenner iscenesetter Kim Kardashian og Pete Davidson grunnet sin nye Hulu-deal sprer seg på nettet: Les her

Vinetria Chubbs (Instagram/vinettria)

Vinetria Chubbs (Instagram/vinettria)

Når det kommer til Kanye West og hans nye venninne Vinetria Chubbs, er statusen ikke kjent.

22-åringen har vært sammen med ham på flere arrangementer, og ble med Ye til Drake da han og kanadieren ble (angivelig) venner igjen.

Det seneste innlegget til Vinetria alias Vinettria er en snutt av Adele som synger «To Be Loved».

(Instagram/vinettria)

Les også:

Kanye West: – Gud bringer KimYe sammen igjen

Nyeste saker fra 730.no

Les mer