Hopp til hovedinnhold

Kanye opprørt over sextape-ryktene

KANYE ER KÅT ON TEIP OG HENGER MED GEIP (RADAR ONLINE)

Radarparet Kanye West og Kim Kardashian skryter fælt av å ha mye til felles. Spenn, berømmelse, designerklær og dyre biler. Men KimYe (c) kan angivelig nå også føye til slesk sextape på lista over fellesnevnerne.
 
Hore-ordet på internettgatene de siste dagene er at Yeezy skal ha skutt en snuskete snutt med en 18 år gammel Kim-lookalike, like før paret begynte å date i mars. Sladrebloggen Radar Online sitter på opptaket, som anslås å være verdt bortimot én million dollar.
 
That vid (antageligvis) cray – bilde av tenåringen Ye er kåt på teip med:
Saken fortsetter under.

Radar Online skriver at klippet er filmet på et hotellrom, og er bortimot 20 minutter langt (no karma sutra-o). Moroa starter med at Kanye setter opp kameraet, og gladjenta forteller at hun er 18 år og gift, men at ekteskapet lider av tafsetørke.
 
Jeg og mannen min har ikke sex lengre. Det er derfor jeg er her! 

Nettstedet forteller videre at paret gøtter seg så i et kvarter (uten å kline – lol), og det hele ender så med at Yeezy reiser seg opp og skrur av kameraet. Gøy kveld, men kjiper’n lell: Ifølge en «sex industry-insider» blir opptaket shoppet rundt i disse dager, og er verdt en formue:
 
Etterspørselen etter tapen er helt ute av kontroll, og Kanye er fra seg av fortvilelse! Teamet hans jobber på spreng for å avverge at videoen lekker på nett. Når det er sagt, min profesjonelle vurdering er at opptredenen hans i klippet er ti tusen ganger bedre enn hva Kim leverte med Ray J.
 
G u d bedre. 

Saken oppdateres fortløpende. 
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer