Hopp til hovedinnhold
(UNIVERSAL)

Kanye + Jay-Z & La Roux = MONEY

Som om fuckin’ My Beautiful Dark Twisted Fantasy ikke er et rått, genuint og stilig nok comeback fra Kanye West, har det nå lekket noe ekstra lekkert; Q-Tip-produserte «That’s My Bitch» med Elly Jackson fra La Roux og Jay-Z, fra Ye og Jays kommende collaboskive Watch The Throne. Breial tittel, men det er hella vanskelig å hate. Spesielt når det lyder slik:

(Vrient å feile med The Incredible Bongo Bands «Apache»-trommer. Bonuspoeng til Jay-Z som booster dama si slik: «If Picasso was alive, he would have made her / that’s right n:gga, Mona Lisa can’t fade her.»)

Tilbake til platen som kom denne uken; Hør Kanyes nye album via WiMP og last ned her.

Selv om man etterhvert putter armene i kors når man ser så mange terningkast 6 (og andre former for max score), og selv om mange synes det er stas å gi Ye en ekstra høy high five (med løpefart) siden han har vært så lang nede, så er (og blir) My Beautiful Dark Twisted Fantasy et av årets beste album. Det er sært og vågalt nok til at det blir originalt, samtidig som det er inkluderende og catchy fra start til slutt. Kanye kommer fortsatt til å være en av de mest siterte rapperne, og på sin nye skiver byr han på mye LOL. En kåtskalk er han også, Jesus Christ.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer