Hopp til hovedinnhold

– Kanskje Tyra valgte meg?

STELLA VESLE SNUTT PUMPES I USA (ERIK FIVE GUNNERUD/ERIKFIVE.COM/730)

CW i USA har mange faste seere, ettersom kanalen sender blant annet The Vampire Diaries, Gossip Girl, 90210 og One Three Hill og The Tyra Banks Show.

Damen bak sistnevnte og hennes suksesserie Top Model gjør at endel av disse tv-titterne nå får høre norske Stella Mwangi.

– Jeg fikk beskjed om at jeg hadde fått bra feedback på låtene mine, men jeg fikk ikke bekreftet at noe skulle bli brukt før jeg så klippet på YouTube, sier Lillestrøm-artisten fornøyd til 730.

– Tyra er selv produsent for Top Model, og hun er visstnok involvert i det meste, så det er gøy å tenke på at låten min kanskje ble valgt ut av henne.

Big City-produserte «Go Getta», fra albumet Living For Music, blir brukt i tre reklamsnutter med forskjellige lengder.

Fortsetter nedenfor den korte 10 sekunder-versjonen:


Det er et amerikansk firma som presenterte Stellas musikk for Tyra og hennes team. Tidligere har 22-åringen fått med sanger i seriene Bones, CSI, Las Vegas, Ghost Whisperer, Scrubs og i en av American Pie-filmene, noe som hjelper på lommeboken.
– Jeg forsøker å leve av musikk, så slike royalties kommer veldig godt med, forteller STL.

Hør, del spiller og last ned «Go Getta» her:

Promoen er også gunstig, og hun har allerede fått mail fra folk i USA som har sett Top Model-reklamen. Dessuten synes den MTV Africa Music Awards-nominerte brunetten at det er stas å kunne «hjelpe» supermodellen.
– Jeg har vært fan av Tyra så lenge jeg kan huske. Ikke bare er hun en av de fineste jentene jeg vet om, hun er også en skikkelig entrepenør som har fått til mye mer enn bare en modellkarriere. Hun er definitvt et forbilde.
Fortsetter nedenfor musikkvideoen.


Selv har Stella aldri drømt om å bli modell.

– Haha, nei, men det er gøy å bli tatt bilde av. Dessuten fikk jeg testet catwalken under moteuken i fjor, men da med mikrofon i hånden.

Til våren slipper Stella den første singelen fra sitt kommende album, samtidig som hun snart dukker opp med Jaa9 & OnklP og gjør noe hun sier hun vanligvis ikke gjør.

Nei, nei, ikke noe grisete. Eller jo, litt. Hun gjester remixen til «Ekkel uten truse».

– Sist jeg hadde norsk tekst var for Diaz da jeg var 15 år, på låten «Bakstikk». Jeg pleier alltid å holde det ganske cleant, men av en eller annen grunn blir det litt dirty når jeg rapper på norsk. Heldigvis er «Ekkel uten truse» først og fremst funny.

Klikk for å spille originalen:

STL på nett: Twitter StellaMwangi.com

Nyeste saker fra 730.no

Les mer