Hopp til hovedinnhold

Kanskje Rita Ora burde sagt ja til MGP?

RITA ORA: – ROB KARDASHIAN > PER SUNDNES (ROC NATION/NRK)

Sukk.
 

Vi var tidlig ute og la vår elsk på London-jenta Rita Ora da hun etter mye om og men debuterte via Jay-Z’ plateselskap Roc Nation.

Den Kosovo-fødte gladjenta skal angivelig ha lest det åpne kjærlighetsbrevet som ble publisert på 730 via en usedvanlig betatt mannlig skribent, men forfatteren av blogge-serenaden skal ha angret noe grasalt i ettertid: For Rita er muligens ikke så mye å e-maile hjem om allikevel. Eller?

Skuffelsen over at 22-åringen skal ha datet Kim Kardashian-broren Robert avtok etterhvert, men etter at paret gjorde det slutt og Rob tweetet en rekke skamløse avsløringer om Rita «Whora» sine utallige sideligg, dalet veslas stjerne noen betraktelige hakk.
 
Mens de (ubekreftede) sidesprangene sto på, gikk vi debutalbumet Ora i sømmene, og var vel ikke dødsimponerte over hva lillemors første langspiller bød på av godlåter – tross bidrag fra tungvektere som The-Dream, norske Stargate og Diplo. 
 
Så da det kom oss for øret at Jiggas London-jente stilte opp på MGP / Eurovision-audition for noen gode år siden, spør vi oss selv: Hadde livet tatt en annen vri for Rita om hun sto side om side med vår egen Alexander Rybak eller Stella Mwangi, framfor alskens bransjepamper og farlige fristelser på det sleipe amerikanske popmarkedet?
 
«Not a bloody chance, bruv» sier mor (nesten) i et intervju med Evening Standard:
 
– Jeg framførte sangen min, også forlot jeg bare lokalet sporenstreks. Eurovision-produsentene visste ikke hva de skulle gjøre. De løp rundt og så etter meg og ringte agenten min, uten hell. TENK om jeg hadde endt opp med å være med? Det hadde vært katastrofe. At jeg takket nei reddet livet mitt. 
 
Tja. Ja? Gæli kunne det altså gått. Men var nå alternativet så sabla mye bedre? Utroskap og lunkne plateanmeldelser? Vel, vel. Gøy med videoen under lell!
 
Slik gikk altså 18 år gamle Ritas Eurovision-audition ned: 

 
PS: Rita med 2012s mest bevisste puppeglipp

Nyeste saker fra 730.no

Les mer