Advertisement

– Kanskje jeg blir D’Angelo

23. jan 2009 kl. 00:00

MIMI BLIX OG NAME HOS CHRISTIAN STRAND (SKJERMBILDE NRK)

Torsdag kveld var NRK-sofaen til Christian Strands program I kveld fylt av Mimi Blix og Name, to personer som fikk sin karrierestart i Fredrikstad.

Der ble den 17 år gamle piken forvekslet med en modell i en lokal butikk, og fikk beskjed om å gå på bakrommet ettersom de skulle ha moteshow. Blix trodde hun var mistenkt for tyveri, og viste frem vesken sin og sa at hun var uskyldig.

Året etter signerte hun med IMG Models, som også har Heidi Klum, Naomi Campbell, Kate Moss og Tyra Banks i stallen. Sistnevnte blir Mimi ofte sammenliknet med, og i disse dager er hun kjendis i India via en kalender for ølgiganten Kingfisher. En begivenhet ikke ulik Sports Illustrateds årlige badedrakspesial, bladet som var med å gjøre Tyra kjent.

Name alias Fredrikstad-gutten Jørgen Johnsen, er ute med sitt debutalbum Drum og fremførte sin tredje singel «Get Along» på showet.

Eksentrikeren fortalte Strand at film, blant annet Star Wars og Back To The Future, fikk ham interessert i musikk (Name har over 6500 DVD-er) og at han har lyst til å gi ut Drum II allerede i 2010 og Drum III i 2011.

– Men kanskje jeg blir D’Angelo og gir ut en skive om ti år, lo han og referte til sin kollegas lite hyppige plateslipp.

Bilder: Name festet med Mira Craig og broren til Ari Behn.

Men da Name ble spurt om Tourettes syndrom og ADHD, noe han ofte kobles til, ble han lett irritert.

– Det trodde jeg var et dead subject, men okay, la oss ta det tilbake. Nå har jeg ikke jeg så utpreget Tourette da, jeg har ikke tics, og… guling! Jeg kunne jo sagt det, men jeg gjør ikke det, sa artisten oppspilt mens Christian Strand lo.

Mimi fortalte at hun hører mest på rock, men lyste opp da Name nevnte at det kanskje er plass til henne i hans neste musikkvideo.

Ifølge modellen har hun tidligere blitt invitert i en video med den afrikansk-amerikanske R&B-stjernen Akon. Name spurte Mimi hva heroinmodeller hører på, og minnet om at hans neste plate kommer til å ha mer rockelementer.

Se innslagene fra I kveld med Christian Strand hos NRK:

Name

Mimi Blix

Name fremfører «Get Along»

Mimi Blix og Name

Names nye singel «Get Along» er i skrivende stund i topp 10 på norske iTunes, og kan lastes ned her.

Video: Kingfisher-kalenderen 2009: