Hopp til hovedinnhold
(FOX)

KANSELLERT: Jurassic Park on a budget

OPPDATERT: I natt valgte Fox å legge ned Terra Nova. Produsentene kan nå forsøke å få en annen kanal til å ta over serien. Men etter å ha sett de første episodene, foreslår vi at de dropper det.

Saken vi laget i oktober i fjor:

(FOX)

Da produsent Steven Spielberg og kanalen Fox ifjor presenterte Terra Nova, beskrev de serien som et «big budget dinosaur-drama», og i forrige uke fikk USA og verdensveven se den to timer lange piloten. Handlingen finner sted i 2149, hvor verden ikke så overraskende er et møkkasted som ser ut som Blade Runner, med elendig luft og for mange mennesker.

Fortsetter nedenfor.


Løsningen for noen heldige er å reise tilbake til kritt, alias den yngste perioden i jordens mellomalder, nærmere bestemt ca. 85 millioner tilbake i tid, noe Shannon-familien gjør. Men Jim (fengselsfugl/eks-politimann), kona Elisabeth (fin lege) og barna Josh, Maddy og Zoe oppdager fort at paradiset ikke er perfekt. Prikk, prikk, prikk.

Fortsetter nedenfor traileren:

Piloten, som egentlig skulle ha premiere i mai, skal ha kostet 60 millioner kroner, men noen scener ser likevel billige ut (studiojungel, blue screen-fail, etc.), og ordet på gatene er at de allerede ferdiginnspilte 13 episodene (skutt i Australia) fikk mindre budsjett for hver uke som gikk, noe som gjorde at en av Spielbergs produsentkolleger trakk seg fra prosjektet. Hvis man dog også godtar at seriens britiske skaper Kelly Marcel putter inn like mye svett, klisjéfylt familiedrama som science fiction/eventyraction, burde resten rav Terra Nova kunne friste.
Den norske premieredatoen er ennå ikke annonsert.

Trultete NRK Super-ish dinosaurer og Brødrene Dal 2011-kulisser:

(FOX)

Blue screen-knis:

(FOX)

I kulissene med Shelley Conn (yummy mummy Elisabeth), Naomi Scott (datteren Maddy), Jason O’Mara (FILF’en), Landon Liboiron (sønnen Josh), Christine Adams (skurken (?) Mira), Stephen Lang (general Nathaniel), samt en av produsentene og produksjonsdesigner:


Den tøffe, vennlige Terror Nova-lederen ønsker den nye puljen velkommen til paradis:

Men han er kanskje ikke så snill likevel? Titt:

Sønnen blir kjapt kjent med en imøtekommende jente, men når hun kaster toppen for å bade, velger han å joine med klærne på:

Det første dinosaurangrepet:


Under årets Comic-Con bekreftet Steven Spielberg at han har startet arbeidet med Jurassic Park 4, som etter planen skal være ferdig i 2013.
 


Mer sci-fi: The Thing: – Nordmenn? Nei takk! (Hat fra Hollywood)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer