Hopp til hovedinnhold
PRIYANKA SOM FBI-FIN (TVNORGE/ABC)

Quantico med Priyanka Chopra kanselleres etter sesong 3

OPPDATERT 11. mai: I kveld ble Quantico kansellert. Men du har tre sesonger å hygge deg med. Kjør deg opp på serien nedenfor.

PRIYANKA SOM FBI-FIN (TVNORGE/ABC)

Terrorismethriller fra innsiden av FBI lyder som tung kost. Men selv om den nye serien Quantico er blodig alvor, så er det pakket inn på en skamløst lettbeint måte.

For eksempel ved å la en tidligere Miss World-vinner spille agenten i hovedrollen.

Indiske Priyanka Chopra, som er en stor stjerne i hjemlandet, gjør her sin amerikanske seriedebut som Alex Parrish; en eksepsjonelt dyktig student ved FBI-akademiet i Quantico, Virginia.

JOHANNA BRADDY SOM FBI-REKRUTT SHELBY (TVNORGE/ABC)

Vi følger Alex via tilbakeblikk fra første dag på skolebenken, samtidig som handlingen også viser nåtiden, hvor ting ikke er på stell.

Hennes FBI-sjef mistenker Alex for å være hjernen bak det største terrorangrepet mot New York siden 11. september 2001, og hun har hele USA etter seg.

Slitsomt? Etterhvert blir hoppene mellom fortid og nåtid litt rotete, samtidig som det er flere andre lag med drama.

De andre FBI-rekruttene er mystiske, drøye og hemmelighetsfulle, og serieskaper Joshua Safran vet hvordan han skal holde på oppmerksomheten – med flere såpeopera-ish ingredienser.

For å si det sånn: Man merker at Joshua blant annet har skrevet Gossip Girl.

Jamfør denne traileren:

(For å si det sånn 2: I de første minuttene i serien, når Alex er på vei til FBI-akademiet, har hun sex med en tilfeldig fyr hun traff på flyet… På parkeringsplassen etter at de lander. Når kun kommer til Quantico så viser det seg at han også er FBI-student.)

Utenom Priyanka så er de andre unge vakre/kjekke FBI-studentene spilt av blant andre Johanna Braddy (The Grudge 3, Paranormal Activity 3, heh…), Tate Ellington (Don’t Trust the Bitch in Apartment 23) og kubanske Anabelle Acosta (HBO-serien Ballers).

Her er en selfie fra settet med Anebelle og Priyanka, som spiller hennes uvenn:


Gruppe-selfie fra Priyanka:


Piloten til Quantico hadde 12 millioner seere i USA, og 13. oktober bestilte ABC en hel sesong.

TVNorge viser også serien –  i tillegg til Dplay.

Det nye showet Supergirl hadde like mange seere: Men en av 730s superjenter synes starten på serien ble teit

Nyeste saker fra 730.no

Les mer