Hopp til hovedinnhold
ROSEANNE LAR FOLK BLI BEDRE KJENT MED SINE MENINGER VIA TWITTER (ABC)

Kanselleres etter sesong 10 grunnet rasistiske tweets

ROSEANNE LAR FOLK BLI BEDRE KJENT MED SINE MENINGER VIA TWITTER (ABC)


ABC kansellerer sin mest sette serie 
Roseanne grunnet tweets fra Roseanne Barr i ettermiddag.TV-stjernen, som Donald Trump har som favoritt, skriver – blant annet – at Barack Obama-rådgiver Valerie Jarrett, som er svart, stammer fra «Muslim Brotherhood &
Planet of the Apes».Seriens reklameinntekter er gigantisk for Disney-eide ABC, som likevel sparket 65-åringen fra Utah.– Roseannes uttalelser er
avskyelige, vemmelige og uforenlige med våre verdier, og vi har bestemt oss for å kansellere showet, sier en rep for kanalen.(Artiperer twitrer at serien kanskje kan fortsette hos Fox News.)Roseanne slettet det hun skrev, unnskyldte seg og sa at hun forlater Twitter – noe hun har sagt før. 
 
For så å returnere etter noen minutter for å beklage seg igjen.  


– Jeg er lei meg for å ha kommet med en dårlig vits om (Valeries) politikk og utseende. Jeg burde ha visst bedre, skriver Roseanne og ber om tilgivelse.

Hun mener dog at «vitsen» hennes om muslimer og folk av afrikansk opprinnelse «ikke er rasistisk fordi muslimer ikke er en rase».
 
Dette hjalp altså lite, og ABC ga henne fyken på dagen. 


Det er kanskje ikke så snodig at mange ikke kjøper unnskyldningen.


I 2013 kalte hun afrikansk-amerikanske Susan Rice «en mann» med «apeballer».


Flere Twitter-kontoer med Trump og amerikanske flagg som bakgrunnsbilder ser ut til å hylle Roseannes twitring. Det er ikke ventet at Trump, som nylig skrøt av henne og serien, kommer til å slå ned på rasismen til sin TV-favoritt.


Sesong 11 av
Roseanne, som også har med blant andre John Goodman, skulle egentlig ha premiere til høsten.
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer