Hopp til hovedinnhold

Kan jeg invitere deg på en andemiddag?

Yes da er jeg trygt på norsk land igjen. Vært på lunsj med familien i dag. ÅÅ jeg digger mormor!! Hun er så vill!! Alex fikk kjeft for at han ikke har sett hytta hennes. «Neimen herreguuuuuuuuud Alexander, at det gååååår an!» Haha like its his fault. Mormor in my heart.Anyways da, jeg satt å kikket litt på gamle bilder. Kom på at jeg ikke har lagt ut bildene fra påsken. Haha I know, jeg er nerd som gjør det nå. Men jeg liker nerder. Var hvertfall på Beitostølen på hytta til Tuva. Og hva var det? Jo det var gøy!Må starte med noe sykt random som skjedde. Kanskje det mest randome ever faktisk…Det hele startet som en venlig ettermiddag på afterski. God blanding av svettelukt, henging i taklampa og høy fernetfaktor. Da kom disse guttene vandrende mot Alex og meg:«Halla, dere så ut som de to kuleste menneskene i lokalet her. Vi har speidet i en times tid. Uansett så lurte vi om dere har lyst til å bli med på andemiddag? Dere skjønner det at vi har en konkurranse gående på hytta. Den som har med seg de kuleste gjestene vinner. Dere må være sykt sosiale og imponere alle på hytta. Det er viktig at dere tar mye plass og blir lagt merke til under middagen. Er dere med eller?»

Vi sa selvfølgelig ja. Konkurranseinnstinktet mitt på fylla er av et helt eget kaliber. Dere aner ikke. Så da gikk vi da:
På veien til hytta gikk jeg skikkelig inn for å klare utfordringen. Jeg så for meg et svært langbord, full fest og masse folk. Så feil kan man ta:
OMG!! Snakker vi pinlig liksom??? Der kom vi rekende inn døren med verdens høyeste promille og trodde vi kom til det opplegget.. Neida, der var det åtte stk!! Ikke noe særlig flaut å gå å introdusere seg for ukjente jenter som enten sto og laget mat eller kom ut av dusjen. Men alt funker så lenge man er full nok. Så vi satt oss ned da… Og nøt en andemiddag…
Forresten så var det liksom guttene mot jentene da. Om å gjøre ta med seg de feteste gjestene på middag eller noe sånt. Men jentene hadde visst ikke funnet noen, så det ble bare Alex og meg. Husker ikke detaljene, men det ble hvertfall ikke noe konkurranse.
Ca ti min ut i middagen synes Alex det var på tide med en tale…. «Takk for at dere har tatt også så godt i mot bla bla bla»

Noen av de fine menneskene. Kikken og Henny… Kan ikke huske alle..

Meg og de nye vennene mine… Rikke og …faen!!

Joda, så var det min tur til holde tale…. «Dere er de beste menneskene jeg møtt noen gang. Tenkt å åpne hjemmet sitt til ukjente folk på den måten. Dette har vært den beste kvelden i mitt liv. Det høres kanskje dumt ut, men jeg har blitt kjempe glad i dere allerede»

Jupp så det var historien om verdens mest randome andemiddag. Takk for maten!
Men det var jo ikke det eneste som skjedde på Beito da:

Mr Pilgaard var selvsagt tilstede

Rykkinnfella fuckings Beats

Tror du ikke jeg fant en radom looser med NRJ cap på afterski!

Tuva den vakre!

Hjerte.

Meet my good friend, Fernet Branca.

Jannike!

Min kjære Ola. His my favorite.

Og med det, takker jeg for meg.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer