Hopp til hovedinnhold
Kamelen svever i sin nye video via regissør Fahil Anweri (Kingpin/NMG/G-Huset/Sony)
Kamelen svever i videoen til «Ferrari» via regissør Fahil Anweri (Kingpin/NMG/G-Huset/Sony)

Kamelen x 730.no: Genuint og ekte – se videoen til FERRARI

Kamelen er klar for 2021.

Men før bergenseren legger turbulente 2020 bak seg, gir han ut «FERRARI»; første singel som artist hos Sony Music.

Låten akkompagneres av en særdeles stilig og vakker musikkvideo.

Se videopremieren hos 730.no fra klokken 12:00 nedenfor intervjuene.

Den Nado-produserte låten er ikke like lettbeint som tittelen kanskje kan høres ut som.

– På grunn av sosiale medier er det lett å tenke at alle har det så mye bedre og at gresset er grønnere på den andre siden, sier Slim Kamel alias Marcus Kabelo Møll Mosele om slippet.

– Men uansett hva jeg går gjennom ville jeg aldri ha byttet liv med noen. Jeg er takknemlig og fornøyd med livet jeg har.

93-eren fra Laksevåg har jobbet seg opp til å bli en av de største rapperne i Norge. Uten å være på majorlabel.

Nå er han signert til Sony Music, samtidig som han forblir på labelen i Bergen hvor han startet.

(KingPin/NMG/G-Huset/Sony)

– Jeg er fortsatt indie, jeg bare gir ut musikken min i samarbeid med Sony, via NMG/G-Huset og vårt nystartede plateselskap KingPin Records, forteller Kamelen til 730.no.

Med et stort musikkselskap i ryggen, betyr det at han går pop? 😎

– Jeg kommer til å gjøre det jeg alltid har gjort og leke meg med musikk, svarer Marcus.

– Om det er pop eller rap, så lenge det høres kult ut.

Sony-debuten «FERRARI» beskriver han som en følelsesmessig oppsummering av begynnelsen av året.

– Det er genuint og ekte, storytelling og mine følelser i alt jeg har opplevd tidlig i 2020.

Når det kommer til julen, er høydepunktet godt selskap og den erkebergensk julematen pinnekjøtt.

Mens nyttårsforsettet for 2021 er ambisiøst.

– Å gjøre enda større moves. Money moves, forteller Kamelen.

– Fuck å poppe piller, alt jeg popper er tran (KingPin/NMG/G-Huset/Sony)

Lena Midtveit, Sony Music-sjefen i Norge, forteller 730.no at de har hatt en god og grundig dialog med sin nye artist og manageren hans Leo Ajkic i forkant av signeringen.

– Vi har snakket om Kamelen i lengre tid. Vi synes han har et stort talent og en utstråling som viser en som har levd og erfart mer enn mange andre på sin alder, sier Lena til 730.no.

– Når vi så underveis har blitt bedre kjent så har vi blitt kjent med en utrolig fin fyr. Og det musikalske talentet hadde vi skikkelig lyst til å jobbe med, så vi er veldig glade for at Marcus og Leo ville inngå et samarbeid med oss til slutt.

(KingPin/NMG/G-Huset/Sony)

Når det kommer til musikkvideoen, sier regissør Fahil Anweri til 730.no at Leo viste ham flere nye låter, og at «Ferrari» ble en umiddelbar favoritt.

– Det er ikke ofte jeg ser for meg musikkvideoen spille seg helt automatisk i hodet første gang jeg hører på en låt. Det er da jeg vet at jeg viber med den.

– Et av bildene jeg ofte så for meg da jeg hørte på låta, var Marcus som henger under en bro mens en Ferrari kjørte over broen. Jeg aner ikke hvor dette bildet kom fra, men jeg måtte ha det med om jeg skulle gjøre denne musikkvideoen for Marcus, sier regissøren, som også står for fotograferingen og klippingen.

Leo ga Fahil frie tøyler til å leke med bildene, så lenge Kamelen godkjente idéene.

(Kingpin/NMG/G-Huset/Sony)

(KingPin/NMG/G-Huset/Sony)

– Han var med, og da var det bare å begynne å planlegge. Det tok ca. to måneder å få alt dette på plass og jeg hadde trua på at det kommer til å gå helt fint. Lite visste jeg at Marcus hadde ekstrem høydeskrekk, som begynte da han var to meter over bakken. Det fortalte han selvfølgelig dagen vi skulle skyte videoen.

– Marcus prøvde å klatre ned broen tre ganger, men fikk litt mentalt sperre den siste gangen vi prøvde. Vi skulle prøve en fjerde gang, men da var vinden for sterk og sikkerhetsteamet sa at vi måtte avlyse. Det var utrolig kjipt.

(KingPin/NMG/G-Huset/Sony)

– Alle som kjenner til Marcus vet at han ikke er feig, og han ville prøve på nytt, men da måtte vi planlegge det neste helg. Det føltes veldig urealistisk å prøve å få til noe vi hadde brukt to måneder på å planlegge på kun én uke. Spesielt uken før den svære lockdownen kom, så det var flere ting som sto på spill. Jeg hadde heldigvis med meg en dyktig produksjonsleder, Ane Linea, som klarte å få med seg alle i teamet på nytt med alle godkjenninger for å skyte scenen på bare en uke.

– Det føltes spesielt å være der på den samme broen igjen på så kort tid, da jeg hadde nylig lært at Marcus har høydeskrekk. Forskjellen denne gangen var at vi skulle heise Marcus opp fra en båt istedenfor. Svaret om det funket denne gangen, finner dere i videoen… Og ja, fortsettelsen følger!

Se videopremieren til «FERRARI» med Kamelen:

Les også:

Kamelen frifunnet: Ligner ikke gjerningsmannen?

Fetteren til Lars Vaular: Jule-SMS med Sondre Lerche ❤️ 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer