Hopp til hovedinnhold
wednesday season 2 jenna ortega boyfriend dating 730no
Jenna Ortega i Wednesday (Netflix)

Steven DeKnight kaller uttalelsen til Jenna Ortega for toksisk

Produsenten Steven DeKnight liker ikke det Jenna Ortega forteller.

Jenna Ortega (født i 02) har fått mye ros og skryt siden Netflix-suksessen, men filmprodusenten Steven DeKnight er en av de få som ikke bare har gode ting å si om skuespilleren.

At 20-åringen selv endret på manuset til Wednesday uten å si i fra til manusforfatterne faller nemlig ikke i god jord hos Steven.

I et intervju med Variety forteller Jenna at hun til tider endret på ting i manuset som hun selv ikke syntes ga mening.

Jenna Ortega (Instagram/jennaortega)
Jenna Ortega (Instagram/jennaortega)

Se også: Netflix gir nytt liv til klassisk monster

– Jeg tror ikke jeg har måttet sette ned foten så mange ganger på sett som jeg gjorde på Wednesday. Alt Wednesday gjorde, alt jeg måtte spille, det ga ikke mening for henne som karakter i det hele tatt. At hun er i et trekantdrama? Det gir ikke noe mening, sier skuespilleren i intervjuet.

– Det var noen ganger jeg nærmest ble uprofesjonell på sett fordi jeg endret replikker […] Etterpå måtte jeg sette meg ned med manusforfatterne og de var sånn; vent, hva skjedde med denne scenen? Også måtte jeg forklare hvorfor jeg ikke kunne gjøre visse ting.

Dette synes ikke Steven DeKnight noe om.

Tim Burton Jenna Ortega Beetlejuice 2 oppfolger Wednesday Netflix
Jenna Ortega og Wednesday-regissør Tim Burton (Amy Sussman/Getty Images)

Se også: Jenna Ortega og The Weeknd blir ny duo

På sin egen Twitter-konto deler han nemlig Variety-artikkelen og skriver at skuespillere som regel ikke ser det fulle og hele bildet når de leser manuskriptet.

«Jeg elsker å snakke med skuespillere om replikker/historiene. Men slik det er har de ikke det fulle og hele bildet (innen TV) om hvor historien er på vei eller hvorfor noen replikker er viktige for at alt skal gi mening,» starter Steven.

«Hun er ung, så kanskje hun ikke vet bedre (men hun burde det). Hun bør spørre seg selv hvordan hun ville følt det dersom serieskaperne gjorde intervjuer der de snakker om hvor vanskelig hun var og nektet å fremføre materiale.»

Steven DeKnight twitter

Steven (Angel, Smallville, Daredevil) skriver at han elsker arbeidet til Jenna, men han synes uttalelsen hennes er toksisk.

«En slik uttalelse er veldig forvent og toksisk. Jeg elsker arbeidet hennes, men livet er for kort til å håndtere slike mennesker i bransjen,» avslutter produsenten.

Det virker dog som om Jenna har opparbeidet seg flere fans enn hatere. For mens Steven prøver å sette Jenna plass, er mange raske med å forsøke å gjøre det samme med produsenten.

Steven får nemlig høre det på Twitter.

En del misforstår produsenten og kaller replikkene for dritt ettersom de tror han er en av manusforfatterne.

De mener også at Jenna kjenner karakteren bedre enn de som skriver manuset.

Andre skjønner at Steven ikke selv har jobbet på Wednesday. De anklager han dog for å bruke Jennas navn for å skape blest rundt seg selv.

Til tross for at han har blitt slept av sinte fans de siste dagene, står produsenten fortsatt på sitt. Han mener det var uheldig av Jenna å si det hun sa offentlig.

Steven setter dog punktum på det hele ved å påpeke om at alle kan ha slike uheldige øyeblikk, han selv inkludert. Han skriver videre at han selv vil ta til seg lærdom fra hendelsen.

Steven DeKnight

I sin siste tweet avslutter han ved å skrive at han håper alle kan være snille mot hverandre selv om man er uenige.

Før noen får poengtert det selv, skriver han at han vet at han til tider bør ty til sitt eget råd.

Se også: Jenna Ortega om kjærlighetslivet: – Tanken skremmer meg

Nyeste saker fra 730.no

Les mer