Justin Timberlake om #denfølelsen: – Som å bli bæsjet i fjeset

13. nov 2013 kl. 00:00

HARDT Å VÆRE POOPULÆR (SONY)

 
Comeback-kongen Justin Timberlake pryder det seneste nummeret av metroblekka GQ, i anledning magasinets årlige Man of the Year-nummer.
 
32-åringen har hatt et strålende 2013, med hele to albumslipp, tv-gigs hos SNL og Jimmy Fallon, ‘N Sync-reunion under MTV VMA og intimkonsert i Det hvite hus.
 
Men Memphis-hunken synes likevel det rart å havne side om side med Årets menn: 
 
– Det er ironisk å bli intervjuet i forbindelse med ‘Man of the Year’ når jeg føler meg som om en gjeng med folk – bokstavelig talt – har bæsjet meg i fjeset. 
 
Fortsetter under.

(GQ)

 
Runner Runner, action-thrilleren med JT og Ben Affleck trynte noe grasalt på amerikanske kinoer, og en rekke magasiner har publisert slemme uboost-artikler som «Derfor burde Justin Timberlake legge skuespillerkarrieren på hylla».
 
– Filmen vår hadde en dårlig åpningshelg, så jeg burde legge opp som skuespiller? Jeg toppet nettopp albumlistene her i USA, og du mener 20 / 20 Experience 2 aldri burde sett dagens lys? Forresten, ingen av dere (magasinskribenter) kan gjøre det jeg gjør. (…) Noen ganger får jeg bare lyst til å drepe alle sammen.
 
Wow.
 
3 grunner til at Justin Timberlake ikke burde være så sint – hilsen 730: 
 

1)

2)

3)

Mer via GQ Justin Timberlake til Norge!