Hopp til hovedinnhold
HEISANN (INSTAGRAM)

Justin på julenusser’n med Selena

HEISANN (INSTAGRAM)

Det er ikke rålett å følge med på Justin Bieber og hans on/off flamme Selena Gomez.

Først startet hun juleferien sin sammen med juristen og menneskerettighetsforkjemperen Ronan Farrow, den 25 år gamle sønnen til Woody Allen og Mia Farrow.

– Utfordrer du herlige Selena til en danse-battle så vil du tape, twitret Ronan, samtidig som han la opp bilde av Magikerne på Waverly Place-stjernen som hang over ham.

Deretter spredde Instagram, Twitter og Facebook bilder av Selena og Justin som kysset på en flyplass i Utah, hvor de angivelig blant annet hang med Harry Styles fra One Direction og hans fem år eldre kjæreste Taylor Swift.


Men ifølge Justin dro han hjem til Los Angeles alene, jamfør Instagram-bildet med denne ufatteligelig triste teksten:

– Helt alene på jet’en, savner deg allerede 🙁
Vår egen Chioma Anugweje, som snart har doktorgraden i Justin Bieber, gir følgende kommentar til situasjonen:

– Jeg tror Justin dumpet Selena fordi han følte at han hadde vokst fra henne og ville være singel. Alias ha mye random sex med folk som Victoria Secret-modellen Barbara Palvin. Så viste det seg at han fortsatt elsker Selena og vil ha henne tilbake, samtidig som han vil holde på med andre jenter. Vi må ikke glemme at «gutta» hans er folk som Drake og Lil Wayne, som begge viser hvordan det er mulig å få både pose og sekk. Se for eksempel hvordan alle babymammaene Weezy er BFF’s.

– Jeg tror Selena godtar dette fordi hun trenger PR’en som Justin gir henne. Etter at de slo opp var/er ikke media lenger like superinteressert i henne, så hun må gjøre det hun kan for å få presse.

Mer fra den norske Bieber-eksperten: – Selena er krise for Justin

 


Bonus: Rett før julaften svarte Kvelertak-medlem Maciek Ofstad en god jul-tweet fra Justin Bieber på en ukoselig måte. Den norske musikeren lærte kjapt om den globale Beliebers-familiens sterke samhørighet på den harde måten:

Nyeste saker fra 730.no

Les mer