Hopp til hovedinnhold
THE BIEBERS (ANNIE LEIBOVITZ)

Justin og Hailey Bieber giftet seg fort for å ha sex :)

Se dette innlegget på Instagram

Herr og fru 💍

Et innlegg delt av 730.no (@730no)


Det er ikke bare artistlivet Justin Bieber (24) har en god pause fra, kanadieren har også tatt et solid avbrekk fra å stille opp for media. Men etter over to år uten et ordentlig intervju åpner JB nå opp i Vogue sammen med kona Hailey (22).

Vogue maler et bilde av et kontrastfylt par. Hailey er den rolige og trygge som aldri har rørt narkotika. Justin er et følelsesmenneske som sliter med å finne roen, men som har det bedre enn på lenge. Nå har de kjøpt en kåk sammen utenfor Toronto, JBs første ordentlige hjem på mange år. 


Her er 13 ting vi lærer i intervjuet:

1) Justin og Hailey går i parterapi. Hailey sier at ekteskap er skikkelig vanskelig, men at de jobber seg gjennom ting sammen. 

– En av tingene vi jobber med er å krangle uten å såre hverandre, sier hun. 

2) Justin ble deprimert under sin lange Purpose Tour, noe som førte til at han avlyste de siste 14 showene. 

3) Hailey sier at hun aldri var superfan av Justin, men at hun syntes han var søt «sånn som alle andre». Da de møttes for ti år siden hadde de en «rar» aldersforskjell, men etter noen år ble de venner via kirken. 

4) Paret datet kort for tre år siden, men da ble det et dramatisk «brudd» på grunn av dårlig kommunikasjon og mistillit. 

5) I juni 2018 møttes de tilfeldigvis på en kristen konferanse i Miami. Mot slutten av dagen sa Justin «Vi skal ikke være venner». En måned senere fridde han, og i september ble de gift. 

THE BIEBERS (ANNIE LEIBOVITZ)

6) Justin sier at han er «emosjonelt ustabil», og at han sliter med å finne ro. Hailey – hans «baby boo» – er tryggheten han alltid lette etter. Faren var fraværende, og livet etter at han ble kjent har ikke vært enkelt. 

7) JB ser ikke på seg selv som religiøs, men han går i kirken og tror på Jesus. Han tar dog avstand fra ting som religiøs elitisme og urettferdighet som følge av tro. 

8) Justin tok en pause fra musikken for å finne ut hvem han er. Han forteller at han i starten var en autentisk artist, men etter en stund ble det veldig fabrikkert. Som 16-åring følte han at han var «the shit» (sånn som alle andre) og ble veldig «cocky» og arrogant.

– Jeg brukte solbriller inne, sier han, hvor på Hailey følger på med «om kvelden». 

9) Noen år senere misbrukte han Xanax. Biebs følte seg ikke bra da han lå med mange jenter, fordi han hadde lært av moren at man skal respektere dem. 

– Jeg nøt det ikke. Jeg tror drugs ble som en skjerm mellom meg og det jeg gjorde. Det ble ganske mørkt. Jeg tror det var en periode sikkerhetsvaktene mine kom inn sent på kvelden for å sjekke pulsen min og for å se om jeg fortsatt pustet. 

<3 (ANNIE LEIBOVITZ)

10) Hailey følte seg veldig ensom etter bryllupet i september. Plutselig savnet hun foreldrene (som hun ikke hadde bodd med på fem år), og all oppmerksomheten fra Justins fan ble vanskelig. Men hun sier hun kom seg gjennom det fordi hun elsker Justin, og har gjort det veldig lenge. 

11) Da Justin og Hailey ble sammen igjen i juni hadde han levd i sølibat i over et år. JB sier at det er på grunn av Gud, «ikke fordi han vil ha masse regler og sånn», men fordi han mener Gud vil beskytte ham fra smerte. 

12) Justin sier at Hailey var en belønning fra Gud, og at sex er en av grunnene til at de giftet seg etter bare en måned sammen. Det «ordentlige» bryllupet blir i 2019. 

13) Ryktene om at de giftet seg fort på grunn av graviditet stemmer ikke. Hailey sier at de vil ha barn, men ikke før om noen år. 

Se også: Shawn Mendes om usikkerhet, legning, weed, Kygo og Hailey Bieber

Nyeste saker fra 730.no

Les mer