Justin går for norsk ♫: Hauketo-hunk med 2 x Biebz

23. mai 2012 kl. 00:00

#HEIANORGE! LÅTSKRIVER-ANDRE + REGISSØR-REINERT (PRIVAT)

I skrivende stund har Justin Biebers seneste singel «Boyfriend» bikka 45,277,634 klikk på YouTube, og mange millioner klamme småpikehender der ute venter selvfølgelig spent på å få klørne i 18-åringens kommende tredjealbum Believe.
 

En noe eldre, men minst like entusiastisk, selvutnevnt Belieber er den norske produsenten og låtskriveren André Lindal, som er i ferd med å bole opp sparegrisen noe grasalt: Eks-Berklee-studenten fra Hauketo i Oslo har nemlig sammen med bransjelegenden Rodney «Darkchild» Jerkins co-skrevet og co-produsert låtene «She Don’t Like the Lights» og Big Sean-gjestede «As Long As You Love Me» på Biebz’ kommende sett, som allerede har forhåndssolgt én million eksemplarer (tilsvarende amerikansk platinum), mens de to forhenværende skivene til lillefar tilsammen har runda 15 millioner eks på verdensbasis.

(Regnestykket oversatt i norske TONO-termer: Å ha co-skrevet to av låtene på Believe er cirka som hvis Odd Nordstoga, Sissel Kyrkjebø og a-ha gir ut et firedobbeltalbum sammen med Madcon og Edvard Grieg med en påfølgende Tone Damli/Triana Iglesias-sextape-bonus-DVD, og du har skrevet alle låtene og regissert filmen + har alle rettighetene til merch.)

 
35-åringen deler (forståelig nok) meget oppspilt med 730: 
 

– Plasseringer som dette forandrer liv. Jeg vet ikke helt hva jeg
skal tenke ennå. Jeg vet ikke hvor dette ender, men jeg skylder Rodney en stor takk, og ikke minst (min manager) Big Chuck som har trodd på meg! Dette er den største artisten innenfor musikk akkurat nå, så at dette gikk som det gikk betyr UTROLIG MYE! Det var en sykt spennende kveld da Bieber var i studio;
Jeg spilte piano, Justin sang (perfekt). Rodney var der og jammet…. Og låtene ble fabelaktige! Alt klaffet, alle var i toppform og utfallet er gull!


Ordet i DN-korridorene er at Olav Thon ble misunnelig da han hørte om Hauketo-flinkisens Bieber-cuts. Om du ikke har sett den 500+ ganger ennå, sjekk ut 18-åringens «Boyfriend»-video her mens du prøver å finne André på Facebook:

Fun fact: Den dyktige Los Angeles-baserte nordmannen co-skrev i fjor Chris Medinas monsterhit «What Are Words» som var #1 i Skandinavia i usnaue 19 (!) uker.
 
I tillegg til sine to go’låter via «Whitechild» Lindal og «Darkchild» Jerkins, vanker det bidrag fra blant andre «N****s In Paris»-produsent Hit-Boy, Diplo, samt mektige Max Martin og gjestevers fra Drake på J-Biebz’ tredje album, som dropper i juni. André sponser angivelig super-cruise i Karibien på 730s lesere i august.
 
Se også: Bieber er født på 90-tallet, men har hjerte for 80-tallet: – Gammel Metallica er min tekopp!