Hopp til hovedinnhold
NÅ ER DET SLUTT (TELEGRAPH)

Justin Bieber til fansen: – Jeg er ferdig med å ta bilder med dere

NÅ ER DET SLUTT (TELEGRAPH)

Det er lett å latterliggjøre ham, men ingen andre enn Justin Bieber vet hvordan det er å leve livet til Justin Bieber. Siden han var ung tenåring har 21-åringen hatt kameraer trykket opp i trynet, men nå orker han ikke mer.

Midt i den amerikanske delen av Purpose Tour har Biebs tatt et kritisk valg– han skal ikke lenger ta bilder med fans. Noen steder. (Å avlyse meet & greet til 17 000 kroner var visst ikke nok.) 

Se også: – Jeg må få respekt hvis du skal få selfie 

I natt postet Biebs en lang rant via Instagram. Innlegget ble kjapt slettet (hei Scooter Braun?), men etter en stund la han det ut på nytt. Etter noen timer fulgte han opp med et nytt bilde, hvor han utdypet hva han mener. 

Justin skriver at han ikke føler at folk behandler ham som et menneske lenger, men som et dyr i en dyrehage. Kanadieren forstår at fans blir skuffet, men påpeker at han han ikke skylder dem noe – selv ikke de som har kjøpt albumet hans. («Dere får det dere kjøpte. Et album!»). 

Her er det første innlegget: 


JB repostet videre et innlegg hvor noen kaller ham en p**k og en «douche», og påpeker at popstjernen er hvor han er i dag takket være fansen. Justin sier seg enig, men forteller igjen at han må gjøre dette for egen helse.


– Hvis det å sette grenser er å være douche, er jeg den største douchen i verden, men jeg tror det er smart, og det er den eneste måten jeg vil vare. [Les: Overleve, red.anm.] Jeg er en slave til verden, skriver Bieber. 

Gullspurven informerer også om at alle har en kameratelefon nå, og slik var det ikke før. 

Her er innlegg 2, med kommentar fra Justin i bildetekst til høyre: 

Stakkars Beliebers + stakkars Justin?

Vi håper ting bedrer seg. 

Se også: Selena Gomez ødelegger Justin-plakat

Nyeste saker fra 730.no

Les mer