Hopp til hovedinnhold

Justin Bieber synes kysset hennes er the shit

GOT HIT$? JEPP-SEN (INTERSCOPE)

Det er fortsatt et par måneder igjen av 2012, men vi trenger ikke vente til nyttårsaften for å konkludere med at årets største hit kom fra Canada: 26 år gamle Carly Rae Jepsen og hennes gedigne smash «Call Me Maybe» føyk rett til førsteplass i 19 land, fikk over 300 millioner klikk på YouTube, og eide 99% av alle vorspiel, nachspiel, festspill – og mere til.

Med gladgutta i LMFAO som co-låtskrivere leverer Carly nå sin tredje singel fra andrealbumet Kiss, det lettbeinte og blide tyggispop-anthemet «This Kiss». Sangen er passende nok produsert av en fyr vesla garra digger å kysse på; Nemlig kjæresten hennes, den New York-baserte produsenten Matthew Koma.

Så får tiden vise om dette blir enda en superhit for store lillemor; Carlys ganske populære mentor J to the Bizzo alias Justin Bieber har hvertfall trua: 

(^^^Fun fact: Justins manager Scooter Braun har innrømmet i intervjuer at han ofte twittrer fra Biebz’ konto for å booste ting han liker. Scooter er også Carlys manager. #$$$)
 
Enig med Justin/Scooters spådom? Ta en titt på den rykende ferske, sjukt stuerene Justin Francis-regisserte musikkvideoen under og døm selv:

Se også: Carly om «Call Me Maybe»-gutten (og det nye kysset)

Les mer