Hopp til hovedinnhold
Justin postet dette throwback-bildet sammen med det som tidligere ville blitt beskrevet som et åpent brev (Instagram/justinbieber)

Justin Bieber svarer Taylor Swift, sier hun går over grensen

Søndag natt, et par timer etter at Taylor Swift postet sitt Tumblr-innlegg, svarte Justin Bieber henne. Delvis på vegne av sin kjendismanager Scooter Braun, som brått eier mesteparten av Taylors musikk etter et oppkjøp av hennes forrige label Big Machine for 300 millioner dollar (2,5 milliarder kroner).

Scooter har vært manager for Kanye West, som lenge har hatt et anstrengt forhold til countrystjernen som ble popstjerne. (Yo Taylor, I’m really happy for you, I’ll let you finish, but, etc.) Justin starter med å si unnskyld for å ha postet et bilde av Scooter og Kanye og gjort narr av den daværende situasjonen som hun syns var vanskelig.

Den 25 år gamle kanadieren insisterer på at både han og Scooter elsker henne og at de bør snakke sammen. JB mener dog at Taylor forsøker å få sympati ved gå løs på nettet, og han mener hun henger ut Scooter. Noe han ikke godtar.

Scooter har i skrivende stund ikke (offentlig) kommentert Taylors innlegg.

Les hva Justin Bieber skrive nedenfor.

Hei, Taylor

Først og fremst vil jeg gjerne be om unnskyldning for å ha lagt ut den ekle Instagram-posten. På den tiden syntes jeg det var morsomt, men når jeg ser tilbake var det smakløst og ufølsomt.

Jeg må være ærlig, selv om det var min bildetekst og mitt innlegg, hvor jeg skjermdumpet Scooter og Kanye, som sa «taylor swift what up», han hadde ikke noe med det å gjøre, og det var ikke engang en del av samtalen. Han var faktisk den personen som ba meg om å ikke spøke slik.

Scooter har støttet deg din siden de dagene du var elskverdig og lot meg varme opp for deg! Etter hvert som årene har gått, har vi ikke møtt hverandre og ikke fått snakket om våre uenigheter, hva som gjør vondt og frustrasjoner.

Så at du tar dette til sosiale medier og får folk til å hate på Scooter er ikke rettferdig. Hva prøvde du å oppnå ved å poste det blogginnlegget? For meg virker det som om det var for å få sympati. Du visste også at det kom til å få fansen din til å gå å mobbe Scooter.

Uansett, én ting jeg vet er at både Scooter og jeg elsker deg. Jeg føler at den eneste måten å løse konflikt på er gjennom kommunikasjon. Så å hugge på hverandre frem og tilbake tror jeg ikke løser noe. Jeg er sikker på at Scooter og jeg vil gjerne snakke med deg og løse hvilken som helst konflikt, smerte eller følelser som må adresseres.

Verken Scooter eller jeg har noe negativt å si om deg, vil vi virkelig det beste for deg. Jeg svarer vanligvis ikke ting som dette, men når du prøver å sverte karakteren til noen jeg elsker, det er å gå over grensen…

Se også: Halsey støtter Taylor Swift – se hva hun skriver

OPPDATERT:

Kona til Scooter Braun, Yael Cohen Braun, skriver også et svar til Taylor Swift, som hun mener «angriper» ektemannen hennes.

Yael hevder ikke bare at Taylor fikk vite om oppkjøpet i god tid i forkant… Hun mener at singer-songwriter-en i tillegg fikk tilbud om å kjøpe opp sine egne musikk-masters. Noe hun takket nei til.

Scooters kone skriver at mannen hennes tror mer på Taylor enn Taylor tror på seg selv.

– Og girl (jenta mi?), hvem er du til å snakke om å mobbe? Verdenen har sett deg samle og kaste venner som visne blomster. MIN ektemann er alt annet enn en mobber.

Se også: Taylor Swift knust etter bransjenyhet om Scooter Braun: – Jeg er trist og kvalm 💔

Les mer