Hopp til hovedinnhold
JUS I OSLO <3 (LISA BJORHEIM FOR 730)

Justin Bieber om norske fans: – Det er ikke det at de suger… Det bare suger det de gjorde det øyeblikket

JUS I OSLO <3 (LISA BJORHEIM FOR 730)

Etter at 730 var første medie til å publisere en video av at Justin sa «You guys suck» til norske fans i Oslo, fikk vi en storm av beliebers som ville at vi skulle ta ned klippet 🙁

Mange fordi den angivelig fremstilte godgutten helt feil, og et stort antall mennesker påstod at det var deres video, selv om vi vet helt sikkert at det ikke var det… Alle hadde også forskjellig forklaring på hva det var som egentlig skjedde. (Personen som sendte oss videoen vil være anonym, red.anm.) 

Her er den opprørende videoen: 

Justin tar imot norske fans med åpne armer 😊

En video publisert av 730.no (@730no)


I ettertid har klippet fått internasjonal oppmerksomhet, blant annet i The Mirror og HollywoodLife, noe som selvsagt er en dårlig look for Justin. 

En norsk avis hevdet i etterkant at Justin sa «You guys suck» fordi jentene danset en tullete dans foran ham, og at alle hadde misforstått situasjonen. Egentlig var det angivelig topp stemning, selv om popstjernen ser pottesur ut. 


I går spilte kanadieren i Stockholm, og før «Life is Worth Living» benyttet JB anledningen til å beklage det han sa. Men det virker ikke som at det har noe med dans å gjøre? 

Det er iallfall en helt annen historie Bieber selv forteller, men det kan jo være han pynter på sannheten for å stille seg selv i bedre lys. 

Se video: 

I videoen over forteller Justin sa det var fordi en gjeng flere ganger hadde tatt opp telefonen for å ta bilder og filme ham, selv om han hadde bedt dem om å la være tidligere på dagen. 


– Det er ikke det at de suger… Det bare suger det de gjorde i det øyeblikket. Men jeg er ikke perfekt. Jeg mente ikke å si det jeg sa, jeg er veldig lei meg for det. Det suger at de ikke bare kunne si «hei» eller «hvordan har dagen din vært?». Men det er greit. For «Life is Worth Living»… 

Se også: Bilder, video og recap av Justin Bieber i Norge

Nyeste saker fra 730.no

Les mer