Hopp til hovedinnhold
Norske Anna chattet med Justin i natt ♡ (Privat, Skjermbilde)

Norske Anna var live med Justin Bieber: – Jeg virka nok rolig, men innvendig var det full nedsmelting og kaos

Don’t Stop Beliebing!

Justin Bieber har vært rekord-koselig mot fans på Instagram <3

26-åringen ringer opp fans, og i natt var det norske Anna sin tur!

Justin Bieber blir umiddelbart imponert når han hører Anna snakke. 

– Fra Norge? Du har jo ikke aksent engang, sier kanadieren.

20-åringen svarer at det nok er fordi hun har studert noen år i Wisconsin.

Biebs er så nysgjerrig på hvordan ting er i Norge, om hun trives og om folk er i karantene her også. Det bekrefter hun. 

– Forhåpentligvis er det over snart, sier Anna.

Justin er enig, og sier at han ber om at det skal være over snart. Så roper han på Hailey, som også er enig.

Avslutningsvis spør Anna om Justin har tenkt seg til Europa igjen snart.

Det kan han selvfølgelig ikke love, men…

– Ikke snart, på grunn av alt som foregår nå, men liksom, jeg skal dra tilbake til Norge.

– Jeg kommer tilbake!, sier han og smiler.

Smelt!

Se video:

730.no tar en rask chat med Anna om det absurde «møtet» med Justin Bieber.

Anna! Du virker uforskammet rolig gjennom hele praten. Hvordan i all verden klarte du å holde roen? 

– Jeg virka nok veldig rolig på utsida, men innvendig var det full nedsmelting og kaos. Jeg husker ikke hva jeg sa og hva som skjedde, for det kom så brått på, og i tillegg er nok dette det aller beste som kunne skjedd meg i disse tider.

– Jeg har lenge planlagt hvordan jeg skal oppføre meg og beholde roen i et møte med Justin, så litt forberedt var jeg, til tross for at han betyr så utrolig mye for meg. Det var en kort, men utrolig fin og genuin samtale som jeg er evig takknemlig for at jeg fikk. Det betyr mye å se at han har det bra, og at tar seg tid til fansen.

Tnåå! Vi blir rørt. Har du vært belieber lenge? 

– Jeg har vært belieber siden 11-årsalderen. Jeg hadde veggen full av plakater og bilder, og det gikk ikke en eneste dag uten at jeg hørte på musikken hans. I og med at han har vært litt ute av rampelyset på grunn av flere ting den siste tida, har jeg ikke investert like mye tid i hans musikk og liv, men nå som han er frisk og nettopp har sluppet et sjukt fett album, kan jeg bekrefte av «fangirlen» fortsatt er tilstede, for å si det sånn.

– Han har fått så utrolig mye dritt opp gjennom åra, av både unge og eldre, som egentlig ikke aner hva de prater om. Justin er en ekstrem hjertevarm person med et fantastisk talent, som alltid kommer til å ha en spesiell plass i hjertet mitt.

Fortsetter nedenfor

Anna (20) fikk snakke med Justin på Instagram Live (Privat)

Hvordan har du det nå? 

– Jeg er fortsatt i både sjokk og lykkerus etter samtalen vi hadde. Det kom så utrolig brått på, så jeg prøver å bruke tida på å bare ta inn hva som egentlig skjedde, og roe meg litt ned.

– Det er en veldig klisjé-ting å si, men slike hendelser beviser at ting er mulig, uansett hvor usannsynlig det virker. Jeg er utrolig glad for at jeg fikk mulighet til å snakke med han i går kveld, og at han satt av tid til å snakke med MEG liksom.

– Jeg fikk så vidt sagt hei til hans fantastiske kone, Hailey, som også er sjukt å tenkte på. Og jeg er selvfølgelig i lykkerus for at han slang ut et lite «love you». Det kommer jeg til å leve lenge på😇

Se også: 15-åring størst på TikTok på rekordtid

Nyeste saker fra 730.no

Les mer