Hopp til hovedinnhold

Justin Bieber gruser internett-troll, elsker fortsatt Selena Gomez

Men det er konemor Hailey som er hans store kjærlighet.

Justin Bieber har det ei lett om dagen. Tidligere i mars fortalte han via Instagram at sliter med psyken og føler seg «frakoblet».

For bare få dager siden, åpnet han seg igjen. Denne gangen for å adressere fansens ønsker om ny musikk:

– Jeg er veldig fokusert på å reparere noen av de dypt innegrodde problemene jeg har, som de fleste av oss har, slik at jeg ikke faller sammen, så jeg kan bevare ekteskapet og bli faren jeg har lyst til å være, skriver 25-åringen.

Men det er ikke bare psykiske plager JB har å styre med. Nå har han også sett seg nødt til å forsvare kona, Hailey Baldwin Bieber, mot neper på nett.

Etter at popstjernen delte et bilde av sin smekre ektefelle, rant det nemlig inn kommentarer av trollete karakter. Én av dem lød slik:

– Du elsker IKKE Hailey. Du giftet deg bare med henne for å hevne deg på Selena Gomez. Hailey ligger med menn som Shawn Mendes for berømmelse og hun er rasist.

(Gud bedre, her var det mye høyre og venstre?)

(For referanse: Hailey og Shawn hadde en kortvarig flørt rett før forholdet mellom det nåværende ekteparet ble kjent.)

På tross av at det i skrivende stund er nærmere 30 000 kommentarer, bestemte Justin seg for å svare.

– Du er umoden. Faktumet at du har opprettet en konto dedikert til å disse meg og kona mi er absurd. Hvorfor skulle jeg gitt hele livet til noen i ekteskap bare for å hevne meg på eksen min?

– Jeg elsket og elsker Selena, hun kommer alltid til å ha en plass i hjertet mitt, men jeg er hodestups forelsket i kona mi og hun er det ALLER BESTE som noensinne har skjedd meg. Punktum.

Se JBs tirade i sin helhet:

Ærlig, raus og streng på samme tid? (Instagram)

Se også: Dr. Dre slepes etter slettet Instagram-bilde med datteren

Nyeste saker fra 730.no

Les mer