Justin Bieber: – Gammel Metallica er min tekopp

19. mai 2012 kl. 00:00
JAMES OG JUSTIN (UNIVERSAL)

JAMES OG JUSTIN (UNIVERSAL)

Når purunge Justin Bieber ikke breaket på gatehjørner i hjembyen Stratford, skatet han rundt med Metallica i headphones’ene. Men antakelig ikke veteranenes nyeste utgivelser.

– «One», «Fade to Black», det er mine «jams», sier han til GQ.

Bieber referer til to Metallica-klassikere som begge starter rolig og ender brutalt. «Fade to Black» er fra Ride the Lightning fra 1984, mens «One» er fra 1988-albumet …And Justice for All.
 
Justin Biebers jams:


Se også: Metallicas nyeste:
– Kanskje det verste albumet noensinne laget

J-Biebz forteller også at han ikke er fan av å drikke mye, fordi han liker å ha kontroll, og at han føler at han ikke kan stole på noen i bransjen, noe han mener å ha «learned the hard way».


Den lille megahunken, som kommer til Norge 30. mai for å promotere sitt neste album Believe, pryder forsiden av nyeste Forbes, som har puslet litt med de sexy tallene som akkompagnerer kandierens popularitet. For eksempel: 18-åringen har allerede solgt 15 millioner album og gjort konserter for 900 millioner kroner, mens hans parfyme Someday på et halvt år har solgt for 350 millioner kroner.

Ifølge bladets tallknusing har JayBee i løpet av tre år nesten tjent en milliard kroner (168 millioner dollar).

– Hver dag lærer jeg noe om min business og hva jeg bør vite når det kommer til min karriere, sier Justin, som heier på internettet.

– Før pleide artister å være litt mystiske. Nå er det ikke noe mysterium. Fansen vil ha kommunikasjon, de vil at du Instagram’er fra kaffesjappa om morgenen. Sosiale medier hjalp meg å lansere min karriere. Uten nettet og uten YouTube ville jeg ikke fått muligheten til å få ut musikken min og fått folk til å høre den.


Lettbeint bonus: 15 halvnakne sekunder fra en photoshoot som JayBee teaset tidligere denne uken:


Se også: The Lonely Island feat. Justin Bieber (video)