Justin Bieber forteller hvorfor han brått avbryter verdensturnéen

26. jul 2017 kl. 00:00

Se video.

Det kom dårlige nyheter om Purpose World Tour i går kveld. Plutselig annonserte Justin Bieber at han han avlyser resten av turnéen, som skulle ende i oktober. Uten hensikt? Vel, han disket ikke opp med noen grunn. Så hva er årsaken til at flere hundre tusen fans nå ikke får se ham, mens de kanskje 60 personene som er en del av turnéen brått får ufrivillig fri? Sykdom? Dødsfall i familien? Jenter som rører buksen hans?


Nei. Heldigvis viser det seg å ikke være så alvorlig.– Jeg vil hvile, slappe av litt. Vi skal kjøre litt motorsykkel nå, sier 23-åringen i snutten fra en parkeringsplass ved Santa Monica Beach når han blir spurt om hva som skjedde.Justin, som gjestet Stavanger i forrige måned, avslutter med «is it too late now to say sorry?»Neida, det siste er spøk. Dessverre er det første sant.(PS: Tenk deg å være flue på veggen når Justin sier til Scooter Braun at han ikke gidder å gjøre ferdig turnéen fordi han er lei og vil kjøre motorsykkel.)Den offisielle uttalelsen om kanselleringen
leser du her.
PS: Ikke at dette er the real
Purpose, men… Her er Justins nyeste Instagram-bilde 😉 Jenta han er på hiking med er modellen Audreyana Michelle. Se video nedenfor.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 
Se også: Jayde Pierce (19): – Justin Bieber elsker å kose