Hopp til hovedinnhold
«COOL» DAD (INSTAGRAM)

Justin Bieber forteller hva han synes om pappas penisprat

«COOL» DAD (INSTAGRAM)

– Hva mater du den med? Stolt pappa, skrev faren til Justin Bieber da sønnens penisbilder ble spredd på nettet. Han sammenlignet «den» kanskje med en Anaconda, og mange synes det er rart at faren snakket slik om sønnens utstyr.


Justin selv bare lollet.


– Jeg synes det var festlig. «Hva mater du den med?», sa Justin da han gjestet Westwood One-showet til Zach Sang i helgen.


Ble han flau?
 
SOM FAR SOM SØNN (INSTAGRAM)

– Nei, det er typisk pappa å si sånn… Da jeg fant ut at folk hatet på ham fordi han sa det, så tenkte jeg «kødder du med meg»? (No pun intended, jour.anm.) Hvilken far ville ikke vært stolt over den? Det er ikke som om jeg er 11 år, jeg er 21.


JB synes situasjonen med nakenbildene var klein, men ikke krise.


– Bildene er ikke grusomme. Men jeg ville holdt dette for meg selv. Privatlivet mitt ble litt krenket, og da jeg først fant ut av det så fikk jeg hjertet i halsen.
 
Bamsen hans har for lengst fått et navn: Fansen kaller den Jerry. Når programleder Zach foreslår Big Jerry, så blir Justin glad.


Thank you, dude I guess
 
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer