Hopp til hovedinnhold
(Kevork Djansezian/Getty)

Åpent brev fra Justin Bieber om dop og depresjon

Mandagen var kanskje ekstra tung for Justin Bieber.

Han benyttet anledningen til å poste et åpent brev med personlige refleksjoner fra levra.

24-åringen, som giftet seg med Hailey Baldwin før jul, forteller her om sine mange blytunge stunder og hvordan han nå er på bedringens vei via ekteskapet.

«Det er vanskelig å komme seg ut av sengen om morgenen med bra holdning når du er overveldet med livet ditt, fortiden din, jobb, ansvar, følelser, familen din, finans, forholdene dine», skriver Justin i starten av Instagram-posten.

«Når det føles som det er trøbbel etter trøbbel etter trøbbel. Man forutser dagen gjennom linser av angst og forventer enda en dårlig dag. En sirkel hvor man føler skuffelse etter skuffelse.»

«Noen ganger kan det til og med nå punktet hvor man ikke lenger ønsker å leve.» 

Justin Bieber and Hailey Baldwin på John Elliott-visning på New York Fashion Week september 2018 (Nicholas Hunt/Getty Images/NYFW: The Shows)

Kanadieren, som slapp sitt forrige album Purpose i 2015, minner om presset mange barnestjerner føler. Det hjalp ikke at han vokste opp i en ustabilt hjem.

Moren Pattie Mallette startet med narkotika da hun var 14. Tre år senere forsøkte hun å begå selvmord. Det samme året, da hun var 17, fikk hun Justin.

«Foreldrene mine var 18, separert uten noen penger, fortsatt unge og også rebelske. Da talentet mitt vokste og jeg ble ultrafremgangsrik så skjedde det i løpet av to år. Hele verdenen min ble snudd på hodet», skriver sangeren.

Justin Bieber, som lenge var sammen med Selena Gomez, forteller at han selv begynte med «heavy drugs» da han var 19 og misbrukte forhold og var respektløs mot kvinner. I dag hjelper ekteskapet til Hailey ham med å bli et bedre menneske.

«Jeg følte at jeg aldri kunne snu det. Det har tatt meg år å komme meg etter alle disse grusomme avgjørelsene, fikse ødelagte forhold og forandre forholdsvanene. Heldigvis velsignet Gud meg med eksepsjonelle mennesker som elsker meg fordi jeg er meg.»

«Nå navigerer jeg den best sesongen i livet mitt, «EKTESKAP»!! Noe som er en fantastisk, sinnssykt nytt ansvar. Du lærer tålmodighet, tillit, forpliktelse, godhet, ydmykhet og alle tingene som gjør at man er en god mann.»

Les hele brevet fra Justin her:

Justin Bieber åpent brev

Kvelden før skrev JB at han hadde en bra dag.

I april fortalte stjernen at han går til terapi for å få hjelp med depresjoner.

Hvis du trenger noen å prate med kan du ringe Mental helse døgnet rundt på 116 123, eller Kirkens SOS på 22 40 00 40. Du kan også chatte på kveldstid her.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer