Hopp til hovedinnhold
JuleTix (Universal Music)

Juletradisjoner: TIX, Sigrid, Kjartan Lauritzen, Einar Tørnquist, Tinashe Williamson, Henriette Steenstrup

Juletradisjoner er noe som ligger nært brystet for mange.

Det som er unikt er at folk danner seg sine egne ritualer som de gjennomfører år etter år.

Vi slidet inn i dm-en til noen av våre favoritt-mennesker i Norge og stilte dem tre ultraviktige spørsmål om deres juletradisjoner.

Kanskje du relaterer?

Hvilken julefilm liker du best?

Popstjernen Sigrid svarer som følger: – Det har vært en tradisjon i familien å se A Nightmare Before Christmas på lille julaften, så tipper vi fortsetter den i år og.

Hit-maskinen TIX er åpen: – Alle tårevåte klassikere. Bare gi med noe å gråte til.

Komikeren Einar Tørnquist referer til en klassiker: – Jeg liker aller best Hjelp! Det er juleferie.

Rapperen Kjartan Lauritzen ramser iherdig: – Beste julefilmer er Home Alone 1, A Christmas Carol, Polar Express, The Grinch (den gamle) og den nye som heiter Klaus var dritbra.

Komikeren Henriette Steenstrup reflekterer rundt sin foretrukne film:Love Actually over alle andre. Scenen der Emma Thompsen hører på Joni Mitchell og retter på sengeteppet mener jeg er verdens beste scene. Og tante pose er heller ikke så gæærn den heller.

Modell og TV-profil Tinashe Williamson svarer som følger: – Jeg MÅ se Hjemme alene 1 og 2 hvert år. Og så er jeg også veldig glad i Love Actually og Sex And The City-filmen.

Juletradisjoner (Warner Bros, Universal Studios, Universal Studios, Twentieth Century Fox, Walt Disney Pictures, Warner Bros Pictures, Netflix, New Line Cinema)

Hvilke julesanger liker du best?

Sigrid:

– Storebroren min har bodd i Madrid de siste 8 årene, så det har jo medført litt kulturutveksling. Når vi ikke hører på C. Tangana, J Balvin eller Rosalia i jula, er det allsang til Feliz Navidad – vi foretrekker den julecd-en til Michael Bublé.

– Ellers har jeg intense minner av mamma som vekker huset til frokost med Vivaldi på et så høyt volum at vi 1. er redd høyttalerne skal sprenge og 2. det ikke går an å slumre videre.

TIX:

– I år går mesteparten av tiden til å lage egen musikk, så jeg har ikke rukket å høre på noen julesanger ennå. Jeg fortsatt på første luke i julekalenderen.

Da er det godt at en av Andreas sine julesanger fant veien til USA.

Her har du årets julesangtilskudd fra en av Norges støreste hitmakere <3

Einar Tørnquist:

– Julesangmessig har Emilie Nicolas og Bendik Brænne sneket seg inn med den nye låta deres. Samme med Kvelertak sin Julablot. Ellers går det i Norges mest solgte album gjennom tidene: Sissels «Glade jul».

Kjartan Lauritzen:

– Beste julemusikk er «Driving Home for Christmas», «Wonderful Christmas Time» av Paul McCartney, «Let Me Be Your Father X-Mas» av Boyzvoice og «Kul jul« av YOGUTTENE.

Tinashe Williamson:

– Jeg er ikke veldig opptatt av julesanger, men jeg er glad i «All I Want for Christmas» med Mariah og «Last Christmas» av Wham! Og med en 2,5-åring i huset så blir det jo en del barnejulesanger på repeat. HJELP.

Hva ønsker du deg til jul?

Sigrid: – Hvis jeg skal være helt ærlig så skrev jeg faktisk opp potetskreller på ønskelisten. Hater dårlige potetskrellere. Ellers håper jeg at vi alle får noen fine øyeblikk oppi det som vil bli en veldig annerledes feiring og ekstra vanskelig for de som allerede gruer seg. Klem <3

TIX: – Fem millioner koronavaksiner.

Einar Tørnquist: – Til jul ønsker jeg meg dyre underbukser og sokker. Blir generelt glad for de dyreste versjonene av billige ting. Liker sånn billig luksus.

Kjartan Lauritzen: – Koronafri 2021 og meir kjærlighet i verden!

Henriette Steenstrup: – Jeg ønsker meg tøfler og ting til hytta. Og så er det jo året vi skal være takknemlige for det vi har istedenfor å ønske seg masse da, men tøfler må være lov å ønske seg vel.

Tinashe Williamson: – Godt spørsmål. Jeg har ikke tenkt så mye over det. Kanskje en ny feelgood spilleliste på Spotify med yndlingssangene mine.

Underbuksene bare skrek «Einar» (IKEA, FHI, Versace, Gina Tricot, Spotify)

Apropos juletradisjoner:

Årets Netflix-julefilmer rangert fra verst til best 🎄

Nyeste saker fra 730.no

Les mer