Julestripping for Jessica Biel

17. nov 2008 kl. 00:00
JESSICA BIEL I 50 CENTS 2006-FLOPP HOME OF THE BRAVE (MGM)

Feelgood-julefilmer kan komme i forskjellige varianter. Kommende Powder Blue frister med følgende:

Det er julaften i Los Angeles og på ulike måter møtes fire personer med veldig forskjellig bakgrunn. De kommer sammen som et resultat av en tilfeldighet, dårlig samvittighet, kjærlighet og et mirakel.

Sistnevnte skal innen 1. juledags soloppgang flette livene deres sammen og dermed frigjøre dem. De vil så forstå at døden også kan by på håp og at kjærligheten er grunnen til at vi velger å puste.

Gledelig jul?

Personene overfor er en begravelsesagent, en tidligere prest med selvmordstanker og en trist fengselsfugl, noe som ikke gjør det lystigere. Men salgspunktet er at Jessica Biel har rollen som den fjerde personen: Stripperen Rose-Johnny.

Produsentene benytter denne castingen for det det er verdt på filmplakaten til Powder Blue, som viser Biel i en stripperposering, akkompagnert av vaskeseddelen «hvor langt er du villig til å gå for å finne ditt livs kjærlighet»?

26-åringen er ikke den eneste som ble fascinert av manuskriptet. Oscar-vinner Forest Whitaker, Lisa Kudrow fra serien Friends, Kris Kristoffersen og Patrick Swayze er også med.
I etterkant av innspillingen ble Swayze diagnosert med kreft, men skuespillleren skal være på bedringens vei. Powder Blue skal ha premiere i USA på nyttårsaften.
Selv om Jessica Biel her spiller en stripper, fortalte hun nylig at hun angrer på nakenbilder hun som tenåring tok for (det nå nedlagte) bladet Gear, angivelig etter at hennes tidligere manager mente det ville være en karriereboost.

På spørsmål fra Entertainment Weekly i 2001 om hvordan foreldrene tok forsidesaken, svarte hun «knust»:

– For det første, jeg var heller ikke fornøyd med de bildene. Jeg så forskjellige bilder enn de som ble brukt i bladet, fortalte Biel og mente det ble for mye pupp.
– Så jeg ble sjokkert og foreldrene mine ble knust over bildene som ble brukt.

Bildene 18 år gamle Jessica Biel gråt over.

Skuespilleren fortalte også The Independent at hun i dag vil bli tatt seriøst, noe som er en utfordring, blant annet grunnet hennes CV. 2003-grøsser The Texas Chainsaw Massacre, hvor hun løper og skriker i en liten topp, er noe hun ikke ville gjort i dag, selv om dette er hennes nest mest sette film.
Biels mest populære så langt er komedien I Now Pronounce You Chuck & Larry.

Utenom juledrama er Minnesota-piken er også aktuell i den britiske komedien Easy Virtue, som er basert på skuespillet med samme navn.

Jessica Biel synger «Mad About The Boy» i filmen:


Før de fleste Jessica Biel-intervjuer får journalister beskjed om å ikke spørre henne om kjæresten Justin Timberlake, men man kan selv tippe seg til at det ville være rart hvis sangstjernen ikke har lært henne noen vokaltricks.
Ordet på gatene er også at han skal få hjelp av henne; Justins klesmerke William Rast planlegger en veskekolleksjon designet av Jessica.

BIEL-JA: MED SALA BAKER I POWDER BLUE. NEI: SOM MOTORSAG-ERIN (ELEVEN, SANDREW METRONOME)

Jessica Biels kjæreste i badedrakt og høye hæler.