Hopp til hovedinnhold

Julekos og videoblogg.

Hei! Sorry at jeg ikke var innom i går, men jeg var i kjempedårlig form. Har vært det i dag også, men merker at jeg er på bedringens vei. Nå er jeg hjemme hos mamma for julen. Vi pynter juletreet og spiser digg mat! Det beste med julen er å henge hos mamma. I morgen skal jeg se på tegnefilmer med lillesøsterne mine, dra på graven til farmor, farfar og bestefar, og så til pappa på kvelden.News angående den beryktede balansen min forresten. Var hos osteopaten i dag, som fant ut at halebenet mitt er bøyd feil vei. Dette kan visstnok føre til svimmelhet. Snowboard skade med andre ord.Nei nu må jeg konsentrere meg om «Hjelp det er juleferie». Ha en flott lillejulaften! Vi snakkes i morgen!

Søstrene mine.

Pepperkaker!

Bleik eller?

Med mamma. Syyyykt god mat!

<3 Julesang under:

Les mer