Hopp til hovedinnhold

Julegavetips: Anchorman-lego

LEG(G)O!

 
Lolletørste filmfans verden over girer seg opp til gjensyn med Ron Burgundy, Brick Tamland, Brian Fantana og Champ Kind – alias Will Ferrell, Steve Carell, Paul Rudd og David Koechner – når Anchorman 2: The Legend Continues snart har norsk kinopremiere. (Ok, 24. februar – men du vet at du kommer til å se den via nettet et par måneder før det, om du ikke allerede har gjort det, slik som OP-5.)
 
Med forbehold om at oppfølgeren til nyklassikeren til Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004) leverer the lulz som vi alle håper på, så er det gode odds for at denne Etsy-godisen blir årets store hit under juletréet:
 
Den kreative kremmeren Albert Hernandi har gått hen og laget rålekker Ron Burgundy-Lego, med påfølgende scotchflaske for alle som husker gladgutten Rons forkjærlighet for whisky: I love scotch. Scotchy, scotch, scotch. Here it goes down, down into my belly… 
 
Dette er dog ikke et offisielt Lego-produkt, men figuren er altså laget av faktiske Lego-biter.
 
LEGO Burgundies er for øyeblikket utsolgt (seff), men følg med på produktsiden neste ukene for en ny batch av årets mest classy julegave.

(ETSY)

Les mer