Hopp til hovedinnhold
Hva står øverst på ønskelisten?

Julefjas med Morgan Sulele ?

Se dette innlegget på Instagram

Villmarkens sønn ????

Et innlegg delt av Morgan Sulele (@morgan_sulele)

Morgan Sulele har fiffig nok blitt et nesten like selvskrevent navn på norske jule-spillelister som Kurt Nilsen og Maria Mena. Etter å ha disket opp med «Under treet» i 2015 er Magnus aka Morgan denne vinteren aktuell med «Det blir ikke jul uten deg», hvor han sømløst blander moderne julepop med ønsket om litt juleromantikk 😉 Vel, det var i hvert fall sånn vi tolket tittelen, men ifølge artisten selv kan «deg» like gjerne referere til oldemor som en kjæreste.  Men hva i all verden ønsker Morgan Sulele seg til jul, og hva ville han bydd på dersom han selv inviterte til selskap? Se vår koselige juleprat nedenfor. 

Hør den Jesper Borgen-produserte singelen her: 

Det blir ikke jul uten Morgan Sulele! Hvor lang tid brukte du på å skrive din nye julelåt? 
– Det blir faktisk ikke det. Hvertfall ikke ordentlig jul!   Jeg brukte vel noen dager på å få teksten nøyaktig slik jeg ville ha den. Også tok produksjonen lenger tid. Jesper Borgen nailer den alltid til slutt ❤️ 
Handler teksten om en spesiell person? 
– Teksten handler ikke om en spesiell person, men den handler om alle man feirer julen med. Det kan være alt fra en oldemor til en søster enkelt og greit. 
Bortsett fra dine egne, hvilke julelåter betyr mest for deg? 
– Ouff, den er vanskelig! «Fairytale of New York» er jo helt fantastisk bra da. Og selvfølgelig Maria Mena sin. Tror jeg går for den. Den kjenner jeg det er vanskelig å motstå når det nærmer seg jul. Ønskereprise: 10 undervurderte julelåter 
Hvis du måtte feiret jul med 4-5 mennesker du ikke kjenner personlig – hvem ville du invitert?
– Jeg ville invitert Frank Hvam og Casper Christensen fra Klovn. Ikke noe spørsmål engang. Så ville jeg invitert Nils og Karl fra Mot i Brøstet. I roller. Det kunne blitt en interessant jul. 

Absolutt. Hva håper du ligger under treet i år da?
– Jeg ønsker meg UKULELE såklart. Får det jo aldri. Så ønsker jeg meg Bitcoins. Helst flere. Så juleaften blir spennende!
Se også årets minst viktige kåring: Hvem fikk flest likes i 2018? 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer