Hopp til hovedinnhold

Julaften for norske vaskekte hip-hop-fans

MER EKTE ENN TRONDHEIM ANNO 2004 (CARHARTT/RHYMESAYERS.COM)

Førstkommende lørdag (19.11) byr gutta i Tornado Booking på en skikkelig hip-hop-helaften av de sjeldne:
 
Da gjester nemlig Rhymesayers (alias flinkiz-rapperne Atmosphere, Brother Ali, Evidence fra Dilated Peoples, Blueprint og Grieves & Budo) Spikerboks i Oslo (alias Nydalens Apollo Theater). Og i tillegg til at dette er en gjev og svært lekker godbit for fans av rap som ikke har Drake på hooket – så er det Carhartt-sponsede turnéstoppet i Norge utsolgt om yderst få strakser.
 
Reiser hårene seg på rygg(sekk)en når du hører Atmosphere & co spytte flammer over denne klassiske Dogg Pound-instrumentalen? 
(Saken fortsetter under.)

Da er dette din lykkedag, sønn: Vi hooker deg + én venn/venninne opp med billetter til herligheten, så framst du svarer korrekt på følgende spørsmål: 
 
Gjetordene spres i hundretall vedrørende den visstnok «garra-legendariske» etterpåfesten på Spikerboks, etter at Minneapolis-kollektivet går av scenen lørdag kveld. Det ryktes at Brother Ali vil håndtere mikken, men hvem vil stå for musikken? 
 
Er det:
 
B) Den dynamiske, Thailand-klubbturnerende DJ-duoen Brotell
C) DJ Bobo 
 
Send svar merket «Rhymesayers» til [email protected], så kanskje du får sjansen til å slå deg løs til helga sammen med kremen av amerikansk backpack-superrap du og! 
 
Lykke til! 
 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer