Hopp til hovedinnhold
Juice WLRD (Dia Dipasupil/Getty)

Juice WRLD sin familie åpner opp om sønnens rusmisbruk

Håper Jarads historie kan hjelpe andre.

Søndag kveld ble det kjent at Jarad Anthony Higgins alias Juice WRLD var død.

Sangeren/rapperen skal ha fått et anfall på flyplassen i hjembyen Chicago etter å ha reist fra Los Angeles. Han ble bare 21 år gammel.

Artistens mor Carmella Wallace uttaler seg nå til TMZ:

– Vi elsket Jarad av hele vårt hjerte og kan ikke tro at tiden vår med ham er blitt forkortet. Som han ofte adresserte i musikken sin og til fansen, kjempet Jarad med en avhengighet av reseptbelagte medikamenter.

– Avhengighet kjenner ingen grenser, og virkningene går ikke bare utover den som kjemper mot den. Jarad var en sønn, bror, barnebarn, venn og så mye mer for så mange mennesker som ønsket mer enn noe å se ham beseire avhengigheten, sier hun.

Chicago-gutten begynte å misbruke lean allerede i sjette klasse, og har vært åpen om sin pillebruk både i sangtekster og utenfor musikken.

Familien håper nå at andre kan lære av Juice WRLD tragiske skjebne:

– Vi håper at det han har startet i musikken sin og budskapet hans kan hjelpe andre med deres kamper. Det ville han ha ønsket mer enn noe annet.

Familien vil understreke at 21-åringen aldri ønsket å promotere rusmidler, men at han tok opp temaet for å rette oppmerksomhet mot problemet og hjelpe andre. De vil også takke for den enorme støtten de har fått fra fansen de siste dagene.

– Vi vet at Jarads budskap om kjærlighet, glede og følelsesmessig ærlighet vil leve videre, avslutter familien.

Se lil Nas X’ hyllest til Juice WRLD her:

https://www.youtube.com/watch?v=0go6_rL3ynE

Du kan lese 730.nos intervju med Juice WRLD her

Les mer