Hopp til hovedinnhold

JT teamer opp med Timbaland for ny 20/20-opplevelse ♫

RETROSEKSUELT COMEBACK 2.0 (RCA/JIVE)

 
Okey, så: Robin Thicke og «Blurred Lines» ble en langt større kaukasisk kjekkas i dress synger retrolåter-hit, enn Justin Timberlakes Jay Z-gjestede «Suit & Tie». Men Memphis-gutten JT har mer musikk på lager, noe som ble kjent da The Roots-trommisen Questlove var løsfingret på nett i mars.
 
Justin har allerede ertet med flotte, men litt uheldig titulerte «Take Back the Night» (alias navnet på en amerikansk anti-voldtektsorganisasjon som synes han burde gjort bedre research før han croonet sorgløst med navnet deres i munn), og idag offentliggjorde 32-åringen låtlisten til The 20/20 Experience: 2 of 2.
 
– Opprinnelig hadde jeg allerede valgt ut de låtene jeg ville bruke på på The 20/20 Experience. Men da vi holdt på å mixe plata, skjønte jeg fort at det var så mange låter jeg elsket og jeg kunne rett og slett ikke dy meg: Jeg måtte gjøre en del 2, sier kjekkasen til Rolling Stone.
 
Igjen står den fyrrige nykommeren Jerome «J-Roc» Harmon for all produksjonen – neida, J-Roc og Timbaland for all produksjonen, og jamfør JT selv inneholder settet «de mørke låtene» som ikke fikk innpass på forrige langspiller.
 
Her er den offisielle låtlisten til The 20/20 Experience: 2 of 2 – som dropper 27. september.
 
1. «Gimme What I Don’t Know (I Want)»
2. «True Blood»
3. «Cabaret»
4. «T.K.O.»
5. «Take Back the Night»
6. «Murder»
7. «Drink You Away»
8. «You Got It On»
9. «Amnesia»
10. «Only When I Walk Away»
11. «Not a Bad Thing»
 
PSST: Stikk over til Justins Instagram for å se ham erte fansen med hjemmelagd låtliste-snutt. 
 

Se også: Nakenvideo fra (påkledd) Justin Timberlake (Robin Thicke-ish?)

Nyeste saker fra 730.no

Les mer