Jordyn Woods semi-kommenterer oppstyret med Kardashian-familien

22. feb 2019 kl. 19:43

Etter alt som har skjedd skulle man tro Jordyn Woods ville holde lav profil en god stund fremover, men businesskvinnen står jaggu rakrygget i stormen.

Bare dager etter at det ble kjent at 21-åringen er siste person på listen over folk Tristan Thompson har vært utro med, så dukker Instagram-personligheten altså opp på et offentlig arrangement.

Anledningen var en fest for å feire samarbeid med løsvippe-produsenten Eylure.

Jordyn navngir ikke Tristan Thompson, Khloé Kardashian eller Kylie Jenner, men adresserer likevel de siste par dagene i en Instagram Story gjengitt på en rekke fankontoer.

– Takk for at dere kommer og støtter meg gjennom alt som foregår, «It’s been real», sier Jordyn kryptisk. («Det har vært virkelig» blir ikke helt det samme, red.anm.)

Ifølge ET Online skal Jordyn naturlig nok ha holdt en lav profil på arrangementet. Nettstedet skriver også at bare rundt 20 av 150 inviterte gjester dukket opp, noe vi har vanskeligheter med å tro på.

Se video fra festen:

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Jordyn’s first outing since the news broke…she is currently at her launch event for @eylureofficial @kseniyadurst

Et innlegg delt av Kylie Jenner News (@kyliesnapchat)


Her snakker Jordyn til de fremmøtte: 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Jordyn at her eyelash launch event tonight @jadesimmone

Et innlegg delt av Kylie Jenner News (@kyliesnapchat)

Jordyn skal nå ha flyttet hjem til moren sin etter å ha bodd hos Kylie Jenner i en lang periode. Kylie Cosmetics selger nå ut leppeprodukter oppkalt etter Jordyn til halv pris. Vi krysser fingrene for at ting ordner seg <3

Se også: – Jordyn og Tristan holdt på i en måned

Bonus: Topp 5 konspirasjonsteorier om det hele