Hopp til hovedinnhold
jordyn Woods khloe kardashian tristan thompson
Jordyn Woods' værmelding sier null skygge (Instagram)

Kylie Jenner og Tristan Thompson tar en alvorsprat om Jordyn Woods

Bedre sent enn aldri?

OPPDATERT 22. november: Jordyn Woods ser seg nødt til å forklare at hun ikke mente å kaste skygge på Khloé Kardashian med sin nyeste post på Instagram. Mange antok nemlig at sitatet hun har på jakken sin – som for øvrig er fra hennes eget merke Woods by Jordyn – var et stikk til Koko.

«Jeg vil ikke ha din situasjon», står det på jakken.

Sitatet stammer fra da Jordyn gjestet Red Table Talk hvor hun snakket om utroskapsskandalen med Tristan Thompson for første gang. Her presiserte hun at hun ikke ønsket seg Khloés situasjon og at hendelsen ikke var et forsøk på å ødelegge for familien deres.

Dette er dog fire år siden og Jordyn ser nå på sitatet som et hvilket som helst relaterbart sitat.

«Det er NULL skygge her, bare et sitat vi alle kan relatere til på et punkt 🤍. Ikke alt er skygge, og alt er ikke så dypt. Det er nesten 2024 folkens. Karl-Anthony Towns designet denne jakken og jeg elsket den», skriver hun på Instagram Stories.

(Instagram/jordynwoods)

Les den opprinnelige saken nedenfor.


Fire år etter skandalen som nesten knuste internettet, beklager Tristan Thompson til Kylie Jenner og hennes tidligere BFF Jordyn Woods.

Sistnevnte er dog ikke tilstede.

Tristan Thompson håper riktignok at Kylie Jenner kan videreformidle hans beklagelse til venninnen.

Det hele skjer naturligvis foran kamera i ukens episode av The Kardashians.

kylie jenner jordyn woods sushi parks pictures los angeles sunset boulevard 730no
Kylie Jenner og Jordyn Woods da de var et radarpar (Instagram/kyliejenner)

Basketballspilleren innrømmer selv at det er vel på overtid at de endelig har en samtale om det som skjedde. Noe tobarnsmoren sier seg enig i.

Til de som mot formodning ikke skulle ha fått med seg dette eller trenger en forfriskning av det som skjedde i 2019, gjelder det altså hendelsen der Tristan og Jordyn hygget seg litt vel mye på et nachspiel. Dette skjedde altså samtidig som han var sammen med Kylies storesøster Khloé Kardashian, og det førte naturlig nok til en splittelse mellom Kylie og hennes bestevenn. Du vet, blod er tykkere enn vann og alt det der.

– Alle ble berørt på forskjellige måter, men jeg føler at du var den som ble berørt mest siden du endte opp med å miste det som på en måte var en søster for deg, begynner den tidligere NBA-spilleren.

Med andre ord anser han ikke partneren som han var utro mot med lillesøsterens bestevenninne som den mest berørte? Det er notert.

Uansett. Videre legger han så til at han alltid så at de to venninnens forhold var veldig sterkt, og at han angrer på at han plasserte seg selv mellom dem.

– Det at jeg kom med mine dårlige avgjørelser og var en jævla idiot. Jeg vil bare si unnskyld, igjen.

Ky blir nesten på gråten under alvorspraten (Disney+/Hulu)

Kylie Jenner sier på sin side at hun setter pris på at han beklager seg.

26-åringen legger så til at hun tror at hun og venninnen hadde litt godt av å vokse hver for seg.

– Jeg tror jeg var så avhengige av Jordyn at jeg aldri kunne forestilt meg livet uten henne. Vi ville antagelig fortsatt bodd sammen. Jeg tror hun trengte å vokse uten meg og jeg tror jeg trengte å vokse uten henne, sier Kylie.

Hun kan også avsløre at de nå har en gode tone og at de fortsatt snakker og henger sammen.

Noe vi fikk se på TikTok tidligere i år, men som ikke alle var like fornøyde med.

(Disney+/Hulu)

Se også: Jordyn Woods fjerner TikTok-video om Jenner-søsteren etter forsoningen


I det Tristan får høre at venninnene er gjenforent, ber han Kylie om å videreformidle unnskyldningen.

– La henne få vite at jeg beklager. Hun gikk gjennom mye i den tiden hun også og fikk mye dritt. Og jeg er grunnen til at det forholdet gikk i en annen retning. Jeg ville forsikre meg om at jeg sier det til deg og lar deg få vite det. Jeg var en jævla idiot, sier Tristan.

– Du har gjort mye dum dritt, svarer Kylie.

Noe kanadieren sier seg enig. Og helt ærlig; det kan vi vel alle?

Samtalen ender med at Tristan ønsker å bygge opp tilliten familien har til han, hvorpå Jenner-søsteren innrømmer at det er vanskelig å tilgi han for det han har gjort mot Khloé, men at hun er villig til å bevege seg videre.

Se også: Kylie får kjeft for sitt nye klesmerke: – F**k støtten din!

Nyeste saker fra 730.no

Les mer