Hopp til hovedinnhold

Jordan har brukt 1.1 millioner på å ligne på Kim Kardashian

Husker du han her? Like før jul ble 23 år gamle Jordan superkjent da en rekke medier oppdaget Instagram-kontoen hans. Briten hadde da brukt 1.1 millioner kroner på å ligne Kim Kardashian/en dukke, og det ser ikke ut som om han har stoppet ennå. 

Nå forteller Jordan via E!-programmet Botched at han trenger hjelp – men ikke for å stoppe… Han vil bare at leppene skal slutte å lekke. 

Se ferskt videointervju, samt noen av de beste bildene hans under: 

18. desember 2014

Som du kanskje ser har britiske Jordan James Parke gjennomført litt småplukk for å fikse på utseendet. Han har blant annet fylt inn leppene litt, tatt litt botox, fjernet håret med laser og tatovert på nye øyenbryn. Han er dog ikke ferdig, og planlegger blant annet å fikse nesen også. 

 
Inspirasjonen bak inngrepene er Kim Kardashian West, som han ble forelsket i etter å ha sett en episode Keeping up with the Kardashians
Til The Sun forteller 23-åringen at han tar oppmerksomheten med stor ro. 
– Jeg ler når folk prøver å fornærme meg ved å si at jeg ser falsk ut eller som plastikk. Tror de at jeg går for en naturlig look? Hvis det var det jeg gjorde, så hadde jeg bedt om å få pengene tilbake. 

Godt poeng. 

Som to dråper vann? Se et par lekre bilder via Jordans Instagram

 

Se også: Toby brukte fem år på å få fjeset til Justin Bieber (Tvillingalarm?) 

Nyeste saker fra 730.no

Les mer