Hopp til hovedinnhold
KIT HARINGTON ANKLAGES FOR Å HA LIGGET MED RUSSISK MODELL. DET ER SIKKERT IKKE SÅ GØY FOR KONA HANS. (

«Jon Snow» svarer på anklagene om utroskap

KIT HARINGTON ANKLAGES FOR Å HA LIGGET MED RUSSISK MODELL. DET ER SIKKERT IKKE SÅ GØY FOR KONA HANS. (📸: INSTAGRAM)Det var en lykkens dag for «Game of Thrones»-fans da Jon Snow og Ygritte – nei, vi mener Kit Harington og Rose Leslie – giftet seg tidligere i år. Paret, som ble forelsket da de spilte forelsket på skjermen, har vernet godt om privatlivet siden de falt for hverandre i 2012. 
Men nå er det vanskelig å holde ting low key 🙁
Denne uken har nemlig Kit blitt veldig offentlig anklaget for å ha vært utro mot sin nye kone, både før og etter de ble smidd i hymens lenker i sommer. 
Det er den russiske modellen Olga Vlasova som retter pekefingeren mot krøllefar. Som «bevis» (i gåseøyne da det lett kan fakes eller ha blitt stjålet) deler hun bilder av Kit som ligger kliss naken i sengen og sover 😊 
Ifølge ET Canada påstår Vlasova at hun møtte «Game of Thrones»-stjernen da han besøkte Luxemburg. De to skal ha funnet tonen og startet en affære som nå angivelig har pågått over lengre tid.

Saken fortsetter under bildet.


R. I. P. YGRITTE. DU ER SAVNET, MEN IKKE SÅ VELDIG FORDI DAENERYS. (📸: HBO)


Kit finner seg dog ikke i anklagene, og har kommet med uttalelse via teamet sitt:
– Dette er en helt falsk historie. Han har aldri vært i Luxemburg og han har aldri møtt Olga Vlasova, heter det fra campen.
På det store internett er de fleste enige om at Kit neppe har vært utro. Flere henviser blant annet til de mange njudelige tingene han til stadighet sier om Rose.
For eksempel svarte han italienske Vogue slik på spørsmål om hans beste «Game of Thrones»-minne:
– De tre ukene vi filmet på Island da vi spilte inn andre sesong. Landet er vakkert, nordlyset er magisk, og det var der jeg forelsket meg. Når du allerede er tiltrukket av noen, og de spiller kjæresten din på skjermen, blir det veldig lett å forelske seg.
Og om hvordan serien har forandret livet hans:
– Jeg møtte kona mi på settet, så på den måten ga det meg min fremtidige familie og formet resten av livet mitt. Alt har forandret seg på grunn av dét. Det er det mest fantastiske man kan tenke seg.
Herreguri, så koselig? 💕💕💕
Stjerner kan så klart kan være utro selv om de sier mye flott om sin bedre halvdel i offentligheten – tjenare, Tristan Thompson – men i dette tilfellet krysser vi fingrene for at utroskapsanklagene er tull og fanteri.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer