Hopp til hovedinnhold
JoJo kan le hele veien til banken <3 (Instagram/ItsJoJoSiwa)

JoJo Siwa om kjæresten: – Hun er den mest fantastiske, vidunderlige, perfekte, vakreste kjæresten i hele verden

JoJo Siwa er for alvor i ferd med å gå fra barnestjerne til voksenstjerne.

Med 52 millioner følgere på TikTok, YouTube og Instagram har den 17 år unge danseren, sangeren og skuespilleren et solid grep på det yngste publikummet.

Men de siste par årene har også jevnaldrende (og eldre!) fått øynene opp for solstrålen Joelle Joanie «JoJo» Siwa.

For noen uker siden postet Nebraska-jenta, som først ble kjent via Dance Moms og barnekanalen Nickelodeon, en video som fikk mange til å undre på om hun prøvde å fortelle noe.

JoJo mimer nemlig til «Born This Way» av Lady Gaga, nærmere bestemt delen som handler om at det er greit å være skeiv <3

Se video via JoJo Siwa sin TikTok:

@itsjojosiwa

♬ Born This Way Lady Gaga – johanna

Noen dager senere fjernet hun all tvil ved å poste et bilde på Instagram Story.

Der har hun nemlig på seg en t-skjorte med teksten «Best gay cousin ever», en gave fra en yngre kusine.

Se dette innlegget på Instagram

Et innlegg delt av 730.no (@730no)

Vi kan takke JoJos kjæreste for at hun turte å poste innlegget.

I et ferskt intervju med Jimmy Fallon bobler 17-åringen over av glede.

– Det var det mest sinnssyke noensinne… Bokstavelig talt alle… Og brødrene deres… Tekstet meg, ringte meg, DM-et meg på Instagram, twitret meg… Jeg har aldri fått så mye kjærlighet.

– Og det kule er at det var fordi jeg delte den siste lille delen av meg som de ikke hadde sett før. Det var fantastisk!, sier tenåringen til The Tonight Show.

JoJo sier at hun laget TikToks med Pride House og innså at en video kanskje ville «oute» henne som skeiv.

– Jeg har den mest fantastiske, vidunderlige, perfekte, vakreste kjæresten i hele verden. Og det er ikke noe jeg skammer meg over, jeg har bare ikke delt det med nettet.

JoJo Siwa og kjæresten er i et avstandsforhold, så det blir mye FaceTime mellom dem. Noe som irriterer familien hennes, sier hun spøkefullt.

– Det har alltid vært spekulasjoner, men jeg tenkte at dette kom til «oute» meg, sier hun om TikTok-videoen med Pride House.

– Så vi postet videoen, og da fikk jeg mange meldinger med spørsmål om det var min måte å fortelle det på. Så jeg tenkte at jeg enten kunne kødde med dem, og tease litt, eller bekrefte det… Eller gjøre ingenting.

I stedet gikk hun for en mellomting ved å poste «Born This Way»-videoen, og da var det mange som antok at det var hennes måte å bekrefte det på.

Mon tro om regnbuene var et aldri så lite hint? (Noam Galai/Getty Images for Nickelodeon)

JoJo sier at hun først delte «Best gay cousin ever»-bildet med sine «nære venner» på Instagram.

– Så alle vennene mine og hele familien min vet det. Dagen etter «Born This Way»-videoen FaceTimet jeg med kjæresten min, og vi snakket om det, og fant ut at jeg har jo ikke bekreftet det direkte…

– Så jeg sa at jeg ville poste bildet på den offentlige «storyen» min. Og hun var så støttende, så da gjorde jeg det!

– Det morsomme er at ti minutter før jeg delte det så sa jeg til pr-manageren min at jeg ikke skulle dele bildet. Og så gjorde jeg det likevel, sier hun og ler.

– Det kan være skummelt å «komme ut», sier JoJo og lager hermetegn i luften.

– Det er ikke alle som kommer til å akseptere det, men det er SÅ mange som gjør det. Så hvis det er en million mennesker som ikke godtar det… Så er det 100 millioner som gjør det. Så husk alltid det.

JoJo Siwa var barnevakt for superfan North West (Skjermbilde/YouTube)

Først etter at hun postet bildet innså JoJo hvor risikabelt det hun gjorde var.

JoJo sin millionbusiness er avhengig av at fansens foreldre godtar henne, og det er ikke alle voksne som er like tolerante.

– Om jeg så hadde mistet alt jeg har skapt på grunn av den jeg er, og hvem jeg elsker, så vil jeg ikke ha det. Det er noe av det aller viktigste for meg, sier hun til Jimmy Fallon.

– Ti minutter før dette intervjuet var jeg på telefonen med jenta mi, og jeg begynte å gråte. Fordi jeg er så glad for at jeg kan dele det som gjør meg aller mest lykkelig. Og det gjør hjertet mitt så lykkelig, avslutter hun.

<3 <3 <3 <3 <3

Se nydelig video via The Tonight Show:

Se også: Skoleball-frieri i Trøndelag fanget oppmerksomheten til superstjerne

Nyeste saker fra 730.no

Les mer