Hopp til hovedinnhold

Johnny Depp står opp fra de døde

FIN GJENG (LEAH GALLO/WARNER)

Superduperregissør Tim Burton + Johnny Depp = sertifisert magi. Okå, så duoens tidligere samarbeid, Alice In Wonderland (2010), Sweeney Todd (2007), Corpse Bride (2005), Charlie and The Chocolate Factory (2005), Sleepy Hollow (1999) og Ed Wood (1994) er kanskje ei alle som én for bankers klassikere å regne – men fete er de fleste, og hei: har du hørt om Edward Scissorhands?

Oh ¥€$.

De velmodne Hollywood-go’gutta er straks aktuelle igjen med Dark Shadows, en horrorkomedie basert på den godt og vel 40 år gamle amerikanske goth-såpeoperaserien med samme navn – hvor alles favoritt-FILF Johnny lider en lei men lol skjebne: I 1752 ankommer den britiske Collins-familien Nord-Amerika, og etter å ha slått seg til ro i kyststaten Maine erobrer og knuser husholdets sjarmerende yngstesønn Barnabas (Depp) hjertet til heksen Angelique Bouchard, som svarer ugagnen med å forvandle playboy’en om til en vampyr og begraver ham levende. Barnabas våkner til liv i 1972, og returnerer til familiegodset som nå er bebodd av en dysfunksjonell gjeng bestående av arvinger og etterkommere av den en gang så velstående Collins-familien.

Real talk: Detta blir gøy. Garra. Se Johnny prøve å tilpasse seg 70-tallet som rådvill 200 år gammel vampyr i traileren under (se også opp for Michelle Pfeiffer og superfunny Chloe Grace Moretz fra 30 Rock):

Dark Shadows har premiere på norske kinoer 11. mai.
 
Se også: Lett å glede seg-alarm: Johnny Depp + Tim Burton = Sammen igjen <3

Les mer