Hopp til hovedinnhold
KLIKK PÅ BILDET FOR Å FORSTØRRE (LEAH GALLO/WARNER)

Johnny Depp som 200 år gammel vampyr

KLIKK PÅ BILDET FOR Å FORSTØRRE (LEAH GALLO/WARNER)

I Tim Burtons Dark Shadows spiller Johnny Depp den 200 år gamle vampyren Barnabas Collins som våkner på 70-tallet og oppsøker sin familie, samtidig som han kombinerer blodjakt med søket etter sin tapte kjærlighet. Filmen er basert på den amerikanske goth/eventyr-såpeserien med samme navn, som gikk på ABC fra 1966 til 1971. Fulgt av repriser som Johnny elsket så mye at han selv ville være vampyren.

– Jeg husker veldig godt at jeg sprintet hjem fra skolen om ettermiddagen for å se Jonathan Frid spille Barnabas Collins, sier 48-åringen til EW.


– Jeg husker jeg så et gruppebilde av skuespillerne i den originale serien. For meg oppsummerte fotografiet den rare Dark Shadows-viben i ett bilde. Jeg hadde en kjapp mulighet til å samle alle skuespillerne samtidig, dagen før innspillingen startet. Vi bestemte oss for å ta et lignende bilde istedenfor å øve, for å se om vi klarte å gjengi Dark Shadows-følelsen.

På bildet: Helena Bonham Carter som Dr. Julia Hoffman, rå Chloe Grace Moretz som Carolyn Stoddard, Eva Green som Angelique Bouchard, Gulliver McGrath som David Collins, Bella Heathcote som Victoria Winters, Johnny Depp som Barnabas, Ray Shirley som Mrs. Johnson, Jackie Earle Haley som Willie Loomis, Johnny Lee Miller som Roger Collins og Michelle Pfeiffer som Elizabeth Collins Stoddard.

Forhåpentligvis klarer Johnny og Tim å gjøre filmen interessant for folk som aldri har sett serien. Premieren er satt til mai. Måneden etter byr Tim på flere vampyrer via
Abraham Lincoln: Vampire Hunter (med
Benjamin Walker og
Mary Elizabeth Winstead fra den ikke så norgesvennlige The Thing), hvor den amerikanske presidenten har et hemmelig liv som vampyrjeger.
 

Les mer