Hopp til hovedinnhold
UBOOST (WARNER/SUMMIT/NORDISK FILMDISTRIBUSJON)

Johnny Depp flopper igjen

UBOOST (WARNER/SUMMIT/NORDISK FILMDISTRIBUSJON)

Dessverre for den norske regissørduoen Joachim Rønning og Espen Sandberg, så sa Johnny Depp at han trengte tid før han igjen tok rollen som Jack Sparrow i femte Pirates of the Caribbean. Men filmene som den snart 51 år gamle kjekkasen gjør utenom blockbuster-serien har en tendens til å floppe.

Kanskje mottakelsen til Johnnys nye sci-fi-eventyr Transcendence motiverer han til å igjen ta på sjørøverhatten? Den 100 millioner dollar dyre filmen, hvor veteranen spiller en kunstig intelligens-forsker som jobber med å bygge en unik maskin som en radikal anti-teknologi-gruppe forsøker å stanse (Zzzzz?), har ifølge Variety fått en treig start på premierehelgen i USA. Filmen ser ut til å åpne på 4. plass. Det er ventet at Captain America: The Winter Soldier og Rio 2, som kom for en uke siden, igjen vil være de mest sette.

Transcendence er regidebuten til Wally Pfister, som cant Oscar for filming av Christopher Nolans Inception. Filmen har i snitt 44 av 100 poeng fra de amerikanske anmelderne. Johnny Depps The Lone Ranger, Dark Shadows og The Rum Diary ble også møtt med laber interesse. Transcendence har ikke norgespremiere før i juni.

Utenom Johnny så har Transcendence også med Kate Mara (House of Cards), Rebecca Hall (Iron Man 3) og selvfølgelig (?) Morgan Freeman.

Nyeste saker fra 730.no

Les mer