Johnny Depp får besøksforbud etter voldsanklager

27. mai 2016 kl. 00:00
(TMZ)

(TMZ)

Trist utvikling i saken: Amber Heard har søkt om besøksforbud, og har ifølge TMZ fått godkjent at Johnny Depp nå må holde seg minst 100 yards (ca 91 meter) unna henne.

Grunnen skal være at den 52 år gamle skuespilleren har vært voldelig mot Amber gjennom det 15 måneder lange ekteskapet, og slått henne med en iPhone så sent som lørdag. 30-åringen hadde samtidig en telefonsamtale med en venninne, og ropte at hun måtte ringe 911. Venninnen gjorde så, men da politiet ankom huset hadde Johnny forlatt hjemmet. Politiet dro igjen da de ikke så noen tegn på vold, og saken ble ikke anmeldt. 

Dette var to dager før hun søkte om skillsmisse.

Amber møtte angivelig opp med synlige blåmerker og sår i retten. 

Søknaden om en månedlig utbetaling på $ 50 000 ble avvist, det samme ble Heards ønske om at Johnny Depp må ta kurs i sinnehåndtering. Paret skal ikke ha inngått en ektepakt, som betyr at Heard kan ha rett på halvparten av det Johnny Depp har tjent under ekteskapet. 

Kilder nær Johnny hevder selvsagt at volden aldri har skjedd, og viser blant annet til at hun aldri anmeldte forholdene, og at hun var tagget i en Instagram-bilde dagen uten synlige skader. (…)

Amber skal ha sagt at hun har et videoklipp som dokumenterer volden.
 
Neste mai er han tilbake som Jack Sparrow for femte gang. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales er regissert av norske Joachim Rønning og Espen Sandberg.Se også: – Familien hater Amber