John Mayer snakker om Katy Perry-bruddet hos Ellen

3. apr 2013 kl. 00:00
(NBC, CAPITOL)

(NBC, CAPITOL)

Kjærlighet beveger seg på mystiske måter, og etter et års ikke så morsomt ekteskap med moromann Russell Brand gikk Katy Perry over til John Mayer. Til tross for at stjernen ikke bare er kjent for å sin giftige gitar, men også for sitt høye «body count» når det kommer til kjente, foxy kvinner.

(På CV’en har han blant andre Jennifer Love Hewitt, Jessica Simpson, Jennifer Aniston, thriller-kalkunen The Roommate), Rhona Mitra (Hollow Man, Party of Five, Boston Legal) og «selvfølgelig» Taylor Swift.)

Etter noen måneder med litt frem og tilbake ble det slutt mellom Katy og John, og i går forsøkte Ellen DeGeneres å få ham til å snakke om hva som skjedde.

– Det var et veldig privat forhold fra starten av, det var et privat forhold underveis og det er fortsatt et privat forhold, sier John om det egentlig ganske så offentlige forholdet. Samtidig som den ofte så ekstra vokale gladgutten forstår at folk lurer.

– Jeg skjønner at man stiller spørsmålet, basert på noen tidligere svar jeg har gitt, men jeg har definitivt lært hvordan man putter en vegg mellom ting.

35-åringen fra Connecticut legger til at han er mer lykkelig nå enn da han var on og off med Katy.

– Jeg har blitt mye gladere i etterkant. Jeg er på samme reise som alle andre. Parforhold er en vrien greie.

Sangeren snakker også om sine strupeoperasjoner, hvordan alkohol var med å ødelegge stemmen, hvorfor botox hjalp stemmebåndet og sitt nye liv etter at han flyttet fra New York til landlige Montana, samt fremfører sin seneste singel «Something Like Olivia»:


(Fortsetter nedenfor.)

John slapp sitt femte album Born and Raised i mai ifjor, og starter sin turné denne måneden.

Katy – som pussig nok aldri har vært i Norge – spiller nå inn sin fjerde plate. Hennes seneste, Teenage Dream fra 2010, har snart solgt 6 millioner.


Se også: Vaginaprinsen John Mayer tøffer seg i Rolling Stone: – Det eneste jeg nå vil er å kn*lle jentene jeg har kn*llet før