Hopp til hovedinnhold

Joe Jonas til 730: – Jeg ♥ norske jenter!

#SMELT @ JOE (COLUMBIA)

Av alle TV-kanaler er Disney Channel uten tvil favoritten, så da jeg fikk beskjed om at jeg skulle intervjue eks-Disney-stjernen Joe Jonas ble dagen min sånn cirka trehundre ganger bedre. 22-åringen er mest kjent for å utgjøre tenåringshjerterøver-trioen Jonas Brothers sammen med sine brødre Nick og Kevin, men New Jersey-hunken gikk nylig solo og slapp sitt første sett Fastlife i forrige måned.

 

Den store intervjudagen har endelig kommet (OMG!), men Joe lar meg vente i over 20 minutter fordi han er busy med å signere autografer utenfor hotellet sitt. Men den som venter på en good guy, venter ei forgjeves; Når vi etter mye om og men endelig får satt oss ned for å begynne intervjuet, smiler han varmt til meg og beklager så mye for forsinkelsen. What a guy! <3

Hei Joe! Først og fremst: Alle vil vite når du kommer for å spille konsert i Norge?

 – Det lurer jeg også på! Akkurat nå er det mye promo hjemme i statene i forbindelse med plateslippen, men jeg håper at jeg får lagt ut på verdensturné til neste år. Og jeg lover å gjøre mitt beste for at Norge kommer på den listen!

Åhh, så bra! Så, hva er den største forskjellen mellom din egen musikk og den musikken du spilte med brødrene dine i Jonas Brothers?
 

– Den største forskjellen er hvilke produsenter jeg har jobbet med nå, kontra hvilke produsenter vi jobbet med på Jonas Brothers-skivene. Jeg har for eksempel jobbet tett med Nate «Danja» Hills og Rob Knox, som tidligere har produsert skiver for T.I., Britney og DJ Khaled, for å nevne noen. Så soundet på skiva mi har uunngåelig henta masse inspirasjon fra moderne hip-hop og R&B.

Hvorfor bestemte du deg for å jobbe med Timbaland sin eks-BFF Danja?

 
– Jeg møtte ham gjennom noen felles venner og vi fant tonen fort. Kjemien stemte og han skjønte umiddelbart hvilken retning jeg ville med soloprosjektet mitt. Når man først klaffer så bra sammen i studio, så er det bare å kjøre på!

Digg da! Hvorfor valgte du «See No More» som din første offisielle singel?
 
– Uhmmmm…… Først og fremst fordi det er en veldig personlig sang for meg…
 
Førstesingelen fra Fastlife er co-skrevet av Chris Brown, og produsert av Brian Kennedy, som blant annet står bak Rihannas «Disturbia»:

 
Okey…? Personlig? Fortell! 
 

– Øhhmmmmmm…. (nervøs latter). Altså, når man skriver musikk handler det jo veldig ofte om personlige hendelser… Jeg vil helst ikke kommentere hvilken hendelse som er inspirasjonen bak, men Chris Brown var med å skrive sangen, noe som gjorde det lettere å få følelsene ned på papiret uten at det ble for nærme.

Noen gøyale episoder i studio som du vil dele med 730-leserne?

– Det skjedde mye gøy i studio, men den som sto for mesteparten av underholdninga var nok hunden min, Winston. Han var ikke helt pottetrent enda da vi spilte inn plata, så han endte opp med å legge en del uheldig plasserte «gaver» rundt omkring i studio. Noe som innebærte en hel del moro, men også en hel del rundvasker av diverse rom midt i jobbinga….

Lol! Hvorfor kalte du albumet ditt Fastlife?
 

– Alt i livet mitt har vært veldig hektisk de siste årene, mye reising, mye jobbing rundt omkring i verden. Livet har føltes veldig slik etter at jeg fylte 18 år, det har liksom skjedd så utrolig mye på så kort tid. Dagene flyr.

Hvordan var det å jobbe med Lil Wayne? Hvordan skjedde det?
 

– Weezys navn dukka opp da jeg og produsenten Rob Knox snakket om å gjøre en remix av «Just In Love». Som folk flest er jeg megafan av Lil Wayne, så da han takket ja til å gjeste låta ble jeg overlykkelig, rett og slett. Elsker, ELSKER, verset han la. Wayne er utrolig.

Han er superrå, og låta er dritbra. Men, real talk; Hvordan føles det å være den hotteste Jonas-broren?
 

– Oj, virkelig? Haha, jeg er utrolig smigret…! Jeg vet ikke helt, det virker som om alle Jonas Brothers-fans har sin egen mening om hvem den hotteste er….. Men, tusen takk! Det føles bra, I guess… Hah!  

Er du singel for øyeblikket? Du har blitt linket til en del smellvakre jenter i det siste, blant annet til modellen Karlie Kloss
 

– Tjaaaaaa, jeg er singel for øyeblikket og trives godt med det… Akkurat nå fokuserer jeg mest på å jobbe med turnéen min og få musikken min ut i verden.


Siden du er singel, så må jeg nesten få spørre deg: Hva slags jenter liker du?
 

– Jeg liker norske jenter! Jenter fra Norge er utrolige. 

Hurra!
 

– Hahaha, det svaret likte du!


Well played! Har du noen kjendis-forelskelser?
 

– Det som er skummelt med å svare på sånne ting, er at svaret mitt enten blir tatt ut av sammenheng, eller så risikerer jeg at det blir megakleint hvis jeg møter den personen og hun har hørt at jeg namedroppa henne. Det er mange, mange søte jenter som er i rampelyset, men jeg safe’er heller og holder akkurat det svaret for meg selv…

Greeeeit… Når du har fritid til overs, hva er TV-favoritten? Gamle Jonas Brothers-repriser på Disney Channel?

– Haha, morsom du…. Hmmm, akkurat nå er det Modern Family. En så lættis serie skal man lete lenge etter.


Noen siste ord til alle de søte norske jentene der ute som leser dette?
 

– Jeg håper dere digger Fastlife og jeg håper jeg får sjansen til å møte dere veldig snart!

Forresten, når du kommer til Oslo så melder jeg meg frivillig til å være tour-guiden din. Ta kontakt med plateselskapet ditt når du kommer, så ordner vi noe. K?

– Ja takk, det vil jeg kjempegjerne. It’s a date!
 
AMAGAD!!!
 
– <3. 
 

Bonus-Jonas: Musikkvideoen til Joes ferske andresingel «Just In Love», er ikke akkurat Disney-mat:


Se også: LOL-alarm @ Taylor Swift sin Joe Jonas-diss på SNL

Nyeste saker fra 730.no

Les mer