Hopp til hovedinnhold
Glem løvenes konge (Netflix)

Joe Exotic fra Netflix’ Tiger King synger ikke sine egne sanger

Plot twist!

Du tenkte kanskje at sangstemmen til Joe Exotic fra Netflix-suksessen Tiger King: Murder, Mayhem and Madness var litt for god til å være sann?

Vel, det stemmer.

Country-bangerne til den eksentriske dokumentarfilmstjernen handler kanskje om livet til Joe Exotic, men det er ikke han som synger.

Musikkvideoene til Joe Exotic spilles gjentatte ganger i de syv episodene, men Netflix-dokumentaren forteller ikke at Joe Exotic ikke synger selv.

Den mest kjente sangen er kanskje «Here Kitty Kitty», som handler om Carole Baskin, Joes nemesis som anklages for å ha drept sin egen ektemann og matet ham til tigrene.

Ønskereprise:

Ifølge Vanity Fair er det Vince Johnson og vokalist Danny Clinton som står bak musikken til Joe Exotic. 

De to skal også være kreditert på rulleteksten til Tiger King: Murder, Mayhem and Madness. 

Sangeren døde i fjor, men Vince forteller at de fikk pitcher til låter av Joe, og leverte innen et par uker. Dette gjorde de gratis i bytte mot eksponering i hans kommende realityserie.

Joe hadde selvfølgelig ikke klarert at han skulle utgi seg for artisten bak musikken. 

– Noen måneder og to-tre sanger inn i samarbeidet var jeg på YouTube en kveld og sjekket ut Joe Exotic. Og der var han – han mimet og oppførte seg som Elvis’ spøkelse, sier Vince til Vanity Fair.

– Jeg ringte ham opp, jeg var sint… Og så lurte han meg med realityshowet, at det kom snart og at han skulle gjøre alt riktig igjen. Jeg ville bare ha kred for arbeidet, sier han.

Realityserien ble kansellert da opptakene ble ødelagt i brannen, og Vince og Danny fikk derfor ikke oppmerksomheten de ønsket. Før nå <3

Polske Mateusz Gugałka produserte flere av musikkvideoene til Joe. 

Til Vanity Fair bekrefter han at Joe gikk langt for å late som at countrylåtene var hans egne. Noen ganger fortalte han ansatte at han hadde vært i Dallas for å spille inn en ny låt. Noe de ansatte visste ikke var sant, da han hadde vært i dyreparken hele helgen.

– Vi visste at han ikke dro for å spille inn en låt, men du stilte ikke spørsmål ved det Joe sa, sier stjernens tidligere kollega.

– Han ga oss ikke beskjed i forkant når vi skulle skyte musikkvideo. Han bare våknet opp en dag og sa «Vi skal spille inn musikkvideo i dag, fordi jeg drømte hvordan den skal se ut». Så var han kanskje kledd som en prest, sier Mateusz.

Ifølge andre ansatte skal han både være tonedøv og ubrukelig på gitar. 

Nyt noen flere musikkvideoer fra Joe Exotic nedenfor <3

Se også: 66 knallgode memes fra Love is Blind på Netflix

Nyeste saker fra 730.no

Les mer