Hopp til hovedinnhold
JØRGEN STÅR FREM (RUNE BENDIKSEN)

Joddski bryter stillheten – her er dokumentaren om den vanskelige tida

JØRGEN STÅR FREM (RUNE BENDIKSEN)


Hva skjedde egentlig da Joddski bestemte seg for å gjøre comeback? Etter flere små klipp fra den tidligere kansellerte dokumentarfilmen viser Tungtvann-rapperen endelig frem hva som
egentlig foregikk bak kulissene. 

I filmen prøver Joddski å få kontakt med over 20 norske artister og bransjetryner. Se opp for folk som Leo Ajkic, Karpe Diem, Lars Vaular, Sondre Justad, Sandra Lyng, Tommy Tee, Jaa9 & OnklP, Christer Falck, Bjørn Sundquist og Gunnar Greve i videoen nederst. 

Saken fortsetter under

Joddski er fortsatt taus når 730 prøver å kontakte ham, men får tilsendt dokumentaren, samt en pressemelding fra filmskaper Carl Christian Lein Størmer som et gedigent plaster på såret. 

– Når man dokumenterer en prosess i sanntid vet man aldri hvor man vil ende opp. Ja, denne dokumentaren ble noe helt annet enn hva både jeg og Jørgen hadde sett for oss. Men så var altså min eneste ambisjon da Jørgen tok kontakt med meg med et løselig ønske om å «lage dokumentar om comebacket hans» å bli med på ferden som en stille observatør, for så fremstille en så rå, uredigert og beint fram sannferdig framstilling av selve «comebackets anatomi» som overhode mulig. Jeg er i det hele tatt veldig takknemlig for Jørgens ærlighet og at han i så stor grad var villig til å «by på» nettopp sannheten. For den kan være brutal. Men den er i alle fall ærlig. Og til syvende og sist er dét det eneste som har en sann verdi. 

– Med denne holdning i betrakning velger vi derfor å trosse «råd» og «konkrete oppfordringer» om ikke å tilgjengeliggjøre dokumentaren og slipper den derfor nå selv. It is what it is. 


Se Den vanskelige tida – dokumentaren om Joddskis comeback: 

Se også: Joddski brekker ned Bygdedyret

Nyeste saker fra 730.no

Les mer