Hopp til hovedinnhold
amber heard aquaman 2 mera change org johnny depp aquaman and the lost kingdom
Amber Heard som Mera i Aquaman (DC/Warner Bros.)

Amber Heard uønsket i Aquaman and the Lost Kingdom av 3 millioner personer

Amber Heard er klar som prinsesse Mera alias Y’Mera Xebella Challa i Aquaman and the Lost Kingdom – mot manges vilje.

Omdømmet til Amber Heard ser ut til å bli stadig mer svekket grunnet den pågående rettssaken. Johnny Depp saksøker ekskona for 472 millioner kroner for æreskrenkelse etter at hennes The Washington Post-artikkel om seksuell vold.

amber heard aquaman 2 mera change org johnny depp aquaman and the lost kingdom

Amber Heard og Johnny Depp på premieren til Black Mass under Mostra Internazionale d’Arte Cinematografica della Biennale di Venezia – filmfestivalen i Venezia – i 2015 (Tristan Fewings/Getty)

Underskriftskampanjen til Change.org om å få Amber Heard fjernet fra Aquaman 2 har allerede blitt signert av 3,1 millioner personer.

Petisjonen, som rettes mot Warner Bros. og DC Comics, hevder at Amber har slått Johnny to ganger i ansiktet og nesten skåret av fingeren med en vodkaflaske.

De skriver også at Amber ble arrestert for å vold mot eksen, fotografen Tasya Van Ree, i 2009. (Hun var sammen med Amber fra 2008 til 2012, og sier at arrestasjonen var en misforståelse.)

amber heard change org aquaman 2 johnny depp aquaman and the lost kingdom

Kampanjen for å få Amber Heard fjernet fra Aquaman and the Lost Kingdom (Changes.org)

Konklusjonen deres er at Amber Heard må fjernes fra filmen.

Throwback:

Fra april:

Skuespilleren anklager Johnny Depp for vold og seksuelt overgrep, noe han nekter for. Teamet til Johnny sier at anklagene til Amber har ødelagt omdømmet og redusert inntektene hans. Veteranen skulle få 212 million kroner (22,5 millioner dollar) for oppfølgeren til Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales fra 2017 (regissert av norske Joachim Rønning og Espen Sandberg).

Men ifølge Johnnys agent Jack Whigham tok Disney en 180 og ønsker nå ikke at skuespilleren skal gjenta rollen som kaptein Jack Sparrow.

amber heard mera Jason Momoa aquaman 2 change org johnny depp aquaman and the lost kingdom

Amber Heard som Mera og Jason Momoa som Aquaman (DC/Warner Bros.)

Les også: Derfor er Amber Heard fortsatt med i Aquaman 2

Produsentene og regissør James Wan har ikke kommentert kampanjen.

Filmjournalisten Grace Randolph hevder at scenene til Amber Heard i Aquaman and the Lost Kingdom kun varer i til sammen 10 minutter.

Aquaman fra 2018 spilte inn 10,8 milliarder kroner (1,15 milliarder dollar) på kino. Det gjør blockbusteren til den mest innbringende DCEU-filmen og den mest innbringende filmen med en DC Comics-karakter noensinne. (Når skal DC/WB få klodens mest kjente superhelt Superman til å funke som film?)

amber heard change org aquaman 2 johnny depp aquaman and the lost kingdom norge

(DC/Warner Bros.)

I tillegg til Jason Momoa som Arthur Curry alias Aquaman og Amber har nye Aquaman igjen med Willem Dafoe og Nicole Kidman. Samt Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II og svenske Dolph Lundgren som King Nereus.

Dette skulle egentlig være en julefilm, men premieren er utsatt fra desember 2022 til mars 2023.

Utenom DC-karakteren var Amber Heard nylig aktuell i Stephen King-serien The Stand med Alexander Skarsgård og problematiske Ezra Miller.


For første gang blir Barbie levende: Med Oscar-nominerte Margot Robbie som Barbie – med Oscar-nominert regissør, Oscar-nominert manusforfatter og Oscar-nominert skuespiller som Ken 💖 Har du troen? Her er skuespillerne

Les mer