Hopp til hovedinnhold
JESSICA BIEL I FILMEN NEXT (PARAMOUNT)

Jessica Biel fikk respekt

– Jeg har fått så mye mer respekt for kvinnene som faktisk har dette som jobb. Det er så vanskelig, sier Biel til Access Hollywood i klippet nedenfor.

Skuespilleren spiller stripperen Rose-Johnny i sin nye film Powder Blue, og måtte legge seg i hardtrening før opptakene. Regissør Timothy Linh Bui forteller at 27-åringen heldigvis var et naturtalent.

Etter flere enkle roller ønsket Biel å spille i en film med en reflektert, seriøs handling, men foreløpig har mesteparten av oppmerksomheten til Powder Blue vært rettet mot hennes eksotiske dans.

Enda verre: Filmen skulle egentlig ha offisiell kinopremiere i julen, men etter noen få visninger ble det bestemt at den heller går rett på DVD 28. april, til tross for at den i skrivende stund får 9,1 stjerner av 10 på IMDb.

(Dog foreløpig basert på under 100 stemmer.)

Utenom Rose-Johnny, introduserer filmen flere personer med veldig forskjellig bakgrunn, blant annet en begravelsesagent, en tidligere prest med selvmordstanker og en trist fengselsfugl, som kommer sammen som et resultat av en tilfeldighet, dårlig samvittighet, kjærlighet og et mirakel.

Vanligvis har Biel et punkt i sine arbeidskontrakter som sier at alle nakenscener skal gjøres av en annen person, alias en body double, men her gjør Justin Timberlakes samboer et unntak. 

Nedenfor kan man se et sensurert eksempel.

Powder Blue, som av produsentene blir beskrevet som en ny Crash, har også med blant andre Oscar-vinner Forest Whitaker, Lisa Kudrow fra serien Friends, Ray Liotta, Kris Kristoffersen og Patrick Swayze.Trailer for Powder Blue:

Den nye musikkvideoen til Jessicas kjæreste Justin byr nesten på stripping.

Les mer